A HLSZ szavazásán Gődér Brigitta, a Haladás Viktória labdarúgója lett a legjobb mezőnyjátékos

Gődér Brigitta 12-szeres román válogatott védő. 2016-tól rúgja a labdát Magyarországon, ekkortól 2020-ig az ETO FC Győr focistája volt, 2020 nyara óta Szombathelyen játszik.

A Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) által rendezett szavazáson a mezőnyjátékosok között a Haladás Viktória női NB I.-es labdarúgócsapatának védője, Gődér Brigitta végzett az élen.

A legjobb mezőnyjátékos:
1. Gődér Brigitta (Haladás Viktória)
2. Tiffany Cameron (ETO FC Győr)
3. Szabó Viktória (Ferencváros)

Gődér Brigitta: „Éppen autóban ültem, vezettem, amikor a mellettem ülő ismerősöm felolvasta a hírt. Őszintén szólva nagyon meglepődtem, hiszen már annak is örültem, hogy felkerültem a jelöltek listájára. Másrészt a belső védők nem szoktak ilyen rangos elismerést kapni, a különböző díjaknál nem egy védőre gondolnak először. Szóval nagyon boldog vagyok! Igyekeztem minden meccsen kihozni magamból a maximumot – ezek szerint sikerült. Ez az elismerés remek visszacsatolása a munkámnak. De ez nem csak az én, hanem a csapat sikere is, a többiek nélkül nem lehettem volna a legjobb. Pedig nehéz szezonon vagyunk túl, a sérülések – különösen az ősszel – rányomták a bélyegét a csapat teljesítményére és eredményeire. Engem szerencsére elkerültek a sérülések, nem kellett meccset kihagynom – ez is sokat számított abban, hogy kiegyensúlyozottan futballoztam.”

Forrás/Fotó: https://www.haladas.hu/