19 éves, szerb-magyar kettős állampolgárságú hátvédet igazolt az MTK – Pataki Georgina érkezett

Az MTK hatodik szerzeménye a ZFK Spartak Subotica csapatától érkezett.

MTK HUNGÁRIA FC (változások a játékosállományban)

Érkezők: Tényei-Tóth Rebeka (Fehérvár FC), Siklér Kinga (ETO), Mészáros Cecília (Soroksár), Chrysanthi Voila (DVTK), Lily Dubuc (Újpest FC), Pataki Gina (ZFK Spartak Subotica)


Távozók: Olivera Milunovic (visszavonult), Haraszti FanniVachter Fanni (ETO), Magyarics ZoéLyubov GudchenkoTőzsér Vanda (Astra), Bánfi Gréta (Ausztria), Tagyi Vivien (visszavonul), Schvirján Dóra (Astra), Almási Virág (Astra), Pára Hanna (Honvéd)

Pataki Georgina: „Fiatal korom óta az MTK jelenlegi csapatkapitánya, Vajda Orsolya a példaképem, gyerekként egy csapatban játszottunk, majd miután Magyarországra igazolt, folyamatosan követtem az ő, illetve az MTK teljesítményét. Csupa jót mesélt a klubról, így amikor Pinczi Anita megkeresett, örömmel mondtam igent a lehetőségre. Balhátvéd poszton játszom jelenleg, de korábban voltam középhátvéd és védekező középpályás is. Erősségeim közé sorolom a gyorsaságomat, az agresszivitásomat, a küzdeni tudásomat. Nagyon szeretek nyerni, olyan mentalitásom van, hogy mindent beleadok és az utolsó pillanatig küzdök. Bízom benne, hogy az MTK-val együtt fejlődhetek és jobbnál jobb eredményeket érünk majd el közösen.”

Forrás: https://www.mtkhungaria.hu/