Urbin Péter: „Mondtam a játékosoknak, hogy jó csapat leszünk, illetve vagyunk” – DEAC – Békéscsaba 1912 Előre 3-0 (felkészülési mérkőzés)

Bár csak felkészülési mérkőzésről van szó, de minden bizonnyal sokan felkaptuk a fejünket a Békéscsaba vereségére. A csabaiak szinte minden téren kiemelkednek az NB3 mezőnyéből, de ha félvállról veszik ellenfeleiket, akkor kellemetlen meglepetések érhetik őket!

DEAC: Ratku Roland, Bényei Balázs, Újvárosi Ádám, Orosz Marcell, Korhut Mihály, Sándor Tamás, Kónya Márk, Al-Sheraji Rauf Mohamed, Szabó Levente, Trencsényi Bence, Lénárt Gergő. Cserék: Lakatos Benjámin, Batta Gergő, Újvárosi Máté, Jankelic Ivan, Horváth Tamás, Soltész János, Molnár Szabolcs, Oliver Tochukwu Onebuchi Toboy, Pinczés Krisztián, Herczku Alex, Szalóki Norbert.
Vezetőedző: Urbin Péter

Békéscsaba: Póser Dániel, Mikló Roland, Bora György, Fazekas Lóránt, Albert István, Váradi Ádám, Pintér Norbert, Sármány Kristóf, Máris Dominik, Komáromi Csongor, Zádori Krisztián. Cserék: Krnács Richárd, Somogyi Pál, Bacsa Krisztián, Babinyecz Balázs, Kuzma Hunor, Mágocsi Bence, Mihály Bálint, Hodonicki Márk, Pap Szabolcs, Marik Soma, Kóródi Nándor, Geiger Norbert.
Vezetőedző: Csató Sándor

Gólszerzők: Al-Sheraji Rauf Mohamed (11. perc), Soltész János (60. perc), Lakatos Benjámin (76. perc).

Urbin Péter (DEAC): „Voltak jó periódusaink, nagyszerű volt a srácok hozzáállása. Természetesen van hová fejlődnünk, ám mindenki odatette magát, és minden apró siker fontos nekünk. Gratuláltam a srácoknak az eddigi teljesítményükhöz, és hétfőn folytatjuk tovább az edzéseket. Bíztam a fiúkban, hogy jók lesznek ma, nyilván voltak a meccsnek olyan periódusai, amikor beszorultunk, védekeznünk kellett, de ez hozzátartozik a futballhoz. Pozitívan gondolkodom, mondtam a játékosoknak, hogy jó csapat leszünk, illetve vagyunk. Az eredmény hízelgő, nem lesz mindig így, mert a fociban nem lehet ezt garantálni, de most nagyon örülünk.”

Forrás: https://deac.hu/ https://1912elore.hu/