Két támadót igazolt a Hódmezővásárhely – Gréczi Márton és Tóth Dániel érkezett

Gréczi Márton 23 éves támadó, legutóbb Kecskeméten játszott, az első csapatban mindössze három alkalommal. Mindannyiszor csereként jutott szóhoz, gólt nem szerzett. A kecskeméti tartalékcsapatban viszont 18-szor volt kezdő és 6 gólt lőtt.

Szűcs Róbert sportigazgató ezt nyilatkozta Gréczi Márton szerződtetése kapcsán: “Marcit többször láttam játszani és remek benyomást keltett. Édesapja, Gréczi Gábor nem ismeretlen Hódmezővásárhelyen a szurkolók számára, hiszen oszlopos tagja volt az NB2-es csapatunknak. Ezen oknál fogva is figyelemmel kísértem Marci pályafutását. Tavaly vettük fel a kapcsolatot, de a kecskeméti átigazolás közbejött. Most viszont a távozók helyére minőségi játékost akartunk igazolni, így kitartó ostromunk eredményre vezetett. Extra gyorsaságát, kulcspasszait szeretnénk kamatoztatni, illetve továbbfejlődést biztosítani számára.”

Tóth Dániel 28 éves, NB2-es rutinnal rendelkező támadó. Az elmúlt bajnoki évben Tiszafüreden, majd a szlovákiai harmadosztályban játszott. A Hódmezővásárhely eddigi felkészülési mérkőzésein összesen három gólt szerzett.

Szűcs Róbert sportigazgató így vélekedett róla: “Nagy szükségünk volt egy rutinos támadóra és Dani már régóta célkeresztben volt nálam. Nagy teherbírású, gólerős és technikás játékos, aki igazi győztes típus. Mindkét lábát egyformán jól használja és több poszton is bevethető.”


HÓDMEZŐVÁSÁRHELY (változások a játékosállományban)

Érkezett: Tóth DánielGréczi Márton (Kecskemét)

Távozott: Bata Kristóf (Dunaújváros), Irmes Dávid (Komárom), Zabari Dávid, Pesuth Simon, Tapiska Géza (Dunaújváros), Barta Norbert, Füstös Krisztián, Fődi Zsolt