Szép játékkal nyert a Bicske ellen is az ETO Akadémia

ETO Akadémia – Bicskei TC 2-0 (1-0)

Győr, ETO Park, Camping pálya V.: Holczbauer (Keszthelyi, Farkas G.).

ETO Akadémia: Fadgyas – Deákovits (Ignácz 79’), Papp M., Urblík, Tamás K. (Csáki 60’), Szabó T., Vingler, Sipőcz (Tóth R. 60’), Erdei (Hanzli 77’), Lacza, Farkas B. (Huszár 60’) Vezetőedző: Antonio Munoz.

Bicskei TC: Szűcs L. – Lakatos, Száhl, Dancinger (Németh J. 65’), Kovács P., Savanya (Varga L. 65’), Lencsés (Pekowski 46’), Hirman, Bori (Kincses 76’), Bozsoki, Molnár A. Vezetőedző: Csordás Csaba.

Gólszerző(k).: Szabó T. (14’), Farkas B. (52’).

A vasárnapi bravúr után ismét pályára léptek a győriek, ezúttal a Nyugati csoport egyik nagyágyúja, a Bicskei TC ellen.

Összefoglaló

Az 5. percben egy szöglet után máris veszélyeztettek a hazaiak, Papp Máté lépett fel a védelemből, de fölé bólintott. A 11. percben a bicskeiek is eljutottak egy komolyabb helyzetig, egy szabadrúgást követő csúsztatás után Fadgyas védett.

3 perccel később megszerezte a vezetést az ETO, Szabó Tamás 20 méterről elvégzett szabadrúgásgóljával. 1-0! Az első félidőben több nagy helyzet már nem esett, így 1-0-val vonulhattak pihenőre a csapatok.

Az 50. percben egy kontrából indultak meg a vendégek, de az utolsó pillanatban közbe tudtak avatkozni a győri védők. Egy perccel később Sipőcz Bence passzolt Farkas Balázshoz, aki ellen szabálytalankodtak, a bíró megítélte a büntetőt, amit a sértett végzett el. Farkas higgadtan értékesítette a tizenegyest. 2-0!

Több gól már nem esett, így kialakult a végeredmény. A Bicske a Fehérvár, míg az ETO a Puskás Akadémia másodlagos csapata ellen folytatja jövő héten.

Kép: ETO FC

Értékelések

Antonio Munoz: Örülünk a győzelemnek, boldogok vagyunk, hogy hat ponttal kezdtük a bajnokságot. Keményen dolgozunk a jövőben is, és tovább haladunk a megkezdett úton. Hétvégén nem lesz meccsünk, így több időnk lesz készülni a következő találkozóra. Ha továbbra is mindenki így végzi a munkáját, abból a felnőttcsapat is profitálni fog a későbbiekben.