Sényő – Tiszaújváros 2-3 (0-1)

Sényő-Carnifex – Tiszaújváros 2-3 (0-1)

Sényő, 210 néző, Vezette.: Szilágyi S. (Kovács Z., Vilmányi S.)

Sényő: Szondi L. – Matyi Z. (Barta Z.), Klepács K., Bodó G., Farkas M., Márton A., Fenyőfalvi D. (Sztankó D.), Schmidt P., Kapacina V., Lizák B., Kapacina K. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.

Tiszaújváros: Tóth Cs. – Bocsi P. , Nagy P. , Kundrák A. (Jacsó D.), Vitelki B., Páll Zs. (Nagy D.), Géringer L. , Lőrincz P. , Valkay R. , Gönczi S. (Bussy D.), Tóth B. Edző: Vitelki Zoltán

Kép: Szabolcsiinfo/Fazekas Ármin

Imrő László (Sényő): – Az első félidőben ki-ki mérkőzés alakult ki, a másodikban hét perc alatt elrendeztük magunkat – kapitális egyéni hibákból. A null három után nyújtott teljesítményért dicséret illeti a csapatot, kár, hogy már későn ébredtünk. Gratulálok a Tiszaújvárosnak! Nehéz öt hét következik, megpróbálunk minél több pontot szerezni.

Fiumei Viktor (Sényő):  -Sajnos 3:0 után kezdtünk el úgy focizni, ahogy az elejétől kezdve kellett volna. Ez pedig már csak a kozmetikához volt elég. A védekezésünk katasztrófa volt.

Vitelki Zoltán (Tiszaújváros):  Már akkor lehetett érezni a csapaton, hogy rendben lesz minden, amikor kiléptek az öltözőböl. Az első félidőben is voltak lehetőségek és teljesen megérdemelten vezettünk a szünetben. Aztán a második félidőt is jól kezdtük és gólokat szereztünk. Le kellett volna zárni a mérkőzést, de aztán nem voltunk elég koncentráltak. Rengeteg volt a felívelés a kapunk elé, amiben azert volt rizikó. Kaptunk 2 gólt, ezeket majd átbeszéljük, de ma a győzelem volt a legfontosabb, amit teljesen megérdemelten szereztek meg a srácok.

Interjúk: Tiszaújváros FC , Sényő-Carnifex