Sebestyén Szilárd: „Mi nem a megyei csapatoknak szeretnénk játékosokat nevelni, hanem saját magunknak” – Teljesen megérdemelten jutott fel az NB3-ba az SBTC

Osztályozó az NB III.-ért, 2. mérkőzés

Nyergesújfalu SE – Salgótarjáni BTC 0–2 (0–0)

Nyergesújfalu, vezette: Muhari G. (Dombi O., Dobos D.)

Nyergesújfalu: Borsiczki – Hajnal (Manga Zs., 65.), Tóth, Vass, Farkas, Motuz, Balogh, Szoboszlai (Vida, 77.), Molnár (Fellegi, 58.), Raffai, Manga M. (Takács, 77.) Vezetőedző: Darabos Gábor.

Salgótarján: Sz. Varga – Csatlós (Palkovics, 75.), Sulyok, Bakos, Nagy, Tarlósi, Klajban (Kecskés, 66.), Lopes Silva (Horváth, 66.), Csifó (Csáki, 70.), Boros (Jakab, 75.), Csuka. Vezetőedző: Sebestyén Szilárd.

Gólszerzők: Csifó (48.), Csáki (78.). Sárga lap: Hajnal, Tóth, Farkas, Szoboszlai, ill. Lopes Silva. 
 

Darabos Gábor: – Nagyon hasonlóan alakult mindkét mérkőzés. Az első félidőben ezúttal is pariban voltunk, a szünet után azonban ellenfelünk kondicionálisan fölénk nőtt. Teljesen megérdemelt a Salgótarján feljutása. Gratulálunk nekik, és sok sikert kívánunk az NB III.-ban!

Sebestyén Szilárd: – Nehéz mérkőzésre számítottunk, így is készültünk erre a találkozóra. Kapott gól nélkül hoztuk le a két mérkőzést, úgy érzem, hogy teljesen megérdemelt a feljutásunk. Hálásak vagyunk a szurkolóinknak, akik hazai pályán, valamint sokan idegenben is a helyszínen buzdították a csapatunkat, valamint azoknak is, akik az élő közvetítés közben szorítottak értünk. Köszönjük a sok gratulációt és a pozitív szavakat, továbbá köszönjük azokat a negatív reakciókat is, amelyekből a jövőben építkezni fogunk, és ezek visznek majd bennünket előre. Köszönöm a fiatal játékosaimnak az egész éves hozzáállást, hiszen sokan a felnőtt együttes mellett, az U19-es gárda meccsein is részt kellett venni. Remélhetőleg a következő hetekben nem fogják őket majd megbolondítani, és továbbra is maradnak az SBTC kötelékében, hiszen mi nem a megyei csapatoknak szeretnénk játékosokat nevelni, hanem saját magunknak, hogy minél többen épüljenek be az NB III.-as gárdába és belőlük tudjunk a jövőben építkezni.

Videók: https://www.youtube.com/@weboldalnogradifoci7405 https://www.nool.hu/