Rövidesen feljutna a másodosztályba a Kaposvári Rákóczi – nyilatkozott Székely Tibor a csapat újonnan kinevezett vezetőedzője

Székely Tibor:

  • Örülök a klub megkeresésének, nagyon motiváltan várom a munkát. Vágytam már arra, hogy újra egy csapatot irányítsak, ne pedig több korosztályt, mivel úgy érzem, ez közelebb áll hozzám. A Rákóczi egy nagymúltú klub, melynek az a célja, hogy közelebb kerüljön a korábban elért sikerekhez. Ezek a célok pedig összhangban vannak a sajátjaimmal, így a lehetőségekhez mérten szeretnék minél több segítséget nyújtani abban, hogy a klub visszakerüljön oda, ahova való. Tudom, hogy az infrastruktúra megfelelő, a csapatot fiatal játékosok alkotják, Horváth Rudolf pedig jó munkát végzett. Bízom benne, hogy gördülékenyen tudunk majd tovább dolgozni.

Székely Tibor úgy érzi, hogy segítheti munkáját, hogy éveket töltött el utánpótlás játékosokkal foglalkozva.

  • A mai napig jó a kapcsolatom a korábbi játékosaimmal, úgy vélem, Kaposváron is megtalálom majd a közös hangot a fiatal labdarúgókkal és sikerül egy jó egyveleget alkotnunk. A vezetőség azt a célt tűzte ki elém, hogy látható legyen a fejlődés a csapaton, tegyem le azokat az alapokat, melyekre lehet építeni a jövőben, valamint szolgáljuk ki a szurkolókat. Tudatosan építkezve pedig jussunk el az osztályváltásig, nagyon bízom benne, hogy ez rövidesen sikerül majd. Egy biztos, én mindent elkövetek azért, hogy így történjen. A Kaposvárt kétszer is láttam élőben futballozni az elmúlt időszakban, a klub megkeresését követően pedig beleástam magam a statisztikákba. Négy játékossal már dolgoztam is együtt, a többiekkel pedig várom, hogy megismerkedjek. Láttam tehetségeket a csapatban, nagyon pozitívan látom a közös jövőt, így motiváltan vágok neki a munkának.

Forrás: https://rakoczifc.hu/