Demjén Patrik: „Az a célom, hogy bent maradjak a keretben és az Európa-bajnokságon is ott szeretnék lenni”

Fotó: https://www.mtkbudapest.hu/

Demjén Patrik, az MTK labdarúgócsapatának válogatott kerettag kapusa be szeretne kerülni Marco Rossi szövetségi kapitány Európa-bajnoki keretébe.

    A 25 éves hálóőrnek tavaly márciusban küldött először meghívót a szövetségi kapitány, de még nem volt lehetősége bemutatkozni, ugyanis rajta kívül még hárman versengenek a posztért.
    „Az a célom, hogy bent maradjak a keretben és az Európa-bajnokságon is ott szeretnék lenni. Keretben, vagy a pályán ez attól függ, hogy milyen szerepet szánnak nekem” – mondta az MTK honlapjának Demjén, majd hozzátette türelmesnek kell lennie a válogatott bemutatkozást illetően.
    „Ketten-hárman vannak előttem, akik nagyobb eséllyel tudnak játszani, de én most arra koncentrálok, hogy a válogatottnál töltött időben tanuljak. Nézem, hogy milyen szituációkat, hogyan oldanak meg” – hangsúlyozta, és azt is megjegyezte, hogy nem mérgelődik amiatt, ha nem játszik, inkább pozitívumként tekint arra, hogy bekerült Rossi keretébe.
    Demjén az MTK szempontjából elmondta, elsődleges céljuk, hogy bent maradjanak az élvonalban. A kék-fehérek 25 ponttal a tabella hatodik helyén várják az NB I tavaszi folytatását, február 2-án pedig az Újpestet fogadják majd.

Forrás: http://www.mti.hu https://www.youtube.com/@mtklabdarugas1956