Remekül debütált Csillag László a Karcagi SE kispadján

Csillag László legutóbb az Aqua-General Hajdúszoboszló vezetőedzője volt. A csapat rendkívül sikeresen szerepelt az elmúlt bajnoki évben, mivel újoncként az NB3 Keleti csoportjának negyedik helyén végzett. Közel egy évig nem nagyon lehetett hallani Csillag Lászlóról, de néhány napja Igor Bogdanovic helyett a Karcagi SE vezetőedzője lett.

Csillag igazán jól mutatkozott be. Az FC Hatvan ellen győzelemre vitte csapatát (a Karcagi SE korábban négy mérkőzésen keresztül nyeretlen volt). Most Szabó Lajos Mátyás 74. percben szerzett góljával győztek 1-0-ra.

A Karcagi SE Labdarúgó Szakosztály közleménye: „A 2023.04.12-én megrendezésre kerülő Karcag SE – Tiszaújváros 0-2 NB III bajnoki mérkőzés után Igor Bogdanovics vezetőedző és Rákos Csaba másodedző közös megegyezéssel távozott csapatunk éléről. Sok sikert kívánunk nekik a jövőben! A jól sikerült őszi fordulók után (4. hely) sajnos egy rosszul induló tavaszi szezon következett be csapatunk életébe, ha csak ezt az időszakot nézzük, akkor csapatunk a 17. helyen áll a tabellán. Ezért a szakosztály vezetése a változás mellett döntött, csapatunk új edzője Csillag László, akivel reméljük sikerül kilábalni ebből a gödörből és elindulni egy jó úton előre.”