Önbizalom növelő győzelmet értek el a Diósgyőr tartalékjai az Eger ellen

Felkészülési mérkőzés

DVTK II. – Eger SE 3-1 (1-1)

DVTK tartalék I. félidő: Bánhegyi B. – Juhász Á., Ivánka P., Mrva P., Peisser S. – Balázs P., Papp M., Illés B., Vajda B., Vincze D., Korbély K.
DVTK tartalék II. félidő: Sándor K. – Juhász Á. (Szloboda Á., 60.), Dankó N., Kundrák G., Bárdos B. – Bencsík D., Bokros Sz., Benkő – Tudor Hetyei, Fercsák R. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula. 
Gólszerzők: Hegedűs D. (1-0, öngól) a 13., Simon A. (1-1) a 38., Fercsák R. (2-1) a 67., Hetyei Sz. (3-1) a 90. percben. 

Zsivoczky Gyula: – Ezúttal két teljes sorral tudunk kiállni, mert az első csapat keretéből visszakaptuk azokat a játékosokat, akik kevesebb lehetőséghez jutottak. A felkészülés ezen szakaszában érezhető volt csapaton a fáradtság, de ha nem így lett volna, akkor az elmúlt időszakban elvégzett munka nem lett volna megfelelő. Ettől függetlenül meg tudtuk nyerni a mérkőzést, ami az önbizalom szempontjából jót tett a fiataloknak. A kollégákkal azonban látjuk azokat a sarokpontokat, ahol az előttünk álló két hétben javítanunk kell. A bajnoki rajtig ezeket a dolgokat meg fogjuk oldani. 

Forrás: http://dvtk.eu/ Eger SE