Most már hivatalos: Urbán Flórián lett a BVSC vezetőedzője

Szatmáry Kristóf (elnök): „Egy évvel ezelőtt azzal a céllal vágtunk neki az NB II-nek, hogy kiharcoljuk a feljutást. Sokáig voltunk az első helyen, végül a második pozícióban zártuk a szezont, így ezúttal nem értük el célunkat. Azonban a terveink nem változnak. Szeretnénk kiharcolni az osztályváltást és ehhez minden lehetőséget megadunk a csapatnak és a szakmai stábnak is. Utóbbit a jövőben Urbán Flórián vezeti majd, aki komoly tapasztalattal rendelkezik játékosként és edzőként is. Bízunk benne, hogy vele sikerül elérni céljainkat”

Kisteleki István (szakmai igazgató): „Ahogy elhangzott a célokon nem változtattunk, még annak ellenére sem, hogy ez sokkal nehezebb lesz, mivel osztályozó is lenne még, ha bajnokok lennénk. Flórival Újpesten dolgoztam együtt, ahol a játékosom volt és azt tapasztaltam, hogy az a típusú ember, aki a győzelemért, az egyesületért, a csapatért mindent megtesz. Szeretnénk visszahozni azt a régi BVSC-t, ami jellemző volt a klubra, amikor ez a csapat nagyon sikeres volt, vagyis, hogy rendkívül jó közösség is legyen, de szakmailag is megfelelő munkát végezzenek a játékosok. Ha ez megvan, akkor reméljük, hogy van esélyünk. Nyilván a keretet is meg kell erősítenünk ehhez.”

Urbán Flórián (vezetőedző): „Az utóbbi időben kicsit eltávolodtam a labdarúgástól. István keresett meg, ami nagy megtiszteltetés volt számomra, és aztán rövid idő alatt eldöntöttem, hogy neki vágok ennek a kihívásnak. Azért követtem az utóbbi időben is az NB III-at, és BVSC meccsen is voltam kint az előző szezonban. Szeretnénk elérni a klub által megfogalmazott célokat és ezért mindent meg fogunk tenni” 

Forrás: https://www.bvsc.hu/