Majdnem egy óriási öngól is született, de pontmentésével nyolc bajnoki óta veretlen a Vasas II.

A május 6-i Honvéd-Vasas meccs előtt a két együttes második csapata mérte össze erejét Kispesten az NBIII 26. fordulójában.

A meccset a Vasas kezdte jobban, Farkas beadását Molnár csúsztatta a kapuba a 11. percben. A gól után Haragos tört ki egy az egyben, Horváth Kornél azonban bravúrral védte a ziccert. Az angyalföldiek előtt is termett egy lehetőség: Mamusits kicsit kisodródva vezette a kispesti kapura a labdát, de csak az oldalhálót találta el.

Ezután jött a meccs egyik legkomikusabb jelenete: Pintér Máté zavarta meg kicsit Pócs Balázst, aki gyorsan hazadta a labdát, de nem a legjobban, ráadásul Horváth kapus is rosszul vette át, a kapufáról végül kifelé perdült a labda, így megmenekült az öngóltól a Vasas.

A szünetben 1-0-ra vezetett a vendég gárda, ám a fordulás után 10 percet kellett várni a Honvéd góljára, Pintér Máté kapásból gyönyörű találattal egalizált a hazaiaknak. A 78. percben pedig fordított a Honvéd, egy laposan középre érkező labdára Hancz Dominik érkezett, megelőzte Horváthot és bepasszolta a Honvéd vezetőgólját. A hosszabbításban egy szöglet után esélyt kapott a Vasas, Bakó kezéről vágódott le egy labda, ezzel pedig tizenegyeshez jutottak a vendégek, amelyet Feledy Balázs értékesített, kialakítva a 2-2-es végeredményt.

Honvéd II. 2-2 Vasas II. (Pintér 55', Hancz 78', ill.: Molnár 11', Feledy 90+4')

Honvéd: Gyetván –Nagy Z. (Bakó, 58.), Kaczvinszki, Gincsai, Kis K. (Horváth B., 76.) – Kalocsány (Tóth L., 76), Kocsis G., Pintér (Vojtko, 86.) – Haragos, Hancz (Sebe, 86.), Menyhárt
Vezetőedző: 
Kurucsai Milán

Vasas: Horváth K. – Farkas J., Feledy, Szunyog (Borgula, 81.), Szabó L. (Márta, 58.) – Szabó B., Pócs (Hős, 68.), Varga D. (Barkóczi, 58.), Farkas B. – Molnár Cs. (Rideg, 68.), Mamusits
Vezetőedző: 
László András