Horváth Rudolf: „Meg kell tanulnunk, hogy lehet egy-nullás előnyről megnyerni egy meccset” – Kaposvári Rákóczi FC – Varasd 1–2

Felkészülési mérkőzés

Kaposvári Rákóczi FC – Varasd 1–2 (1–1)

Kaposvár, Puskin utcai edzőközpont, 100 néző. V.: Böröczi.

Kaposvári Rákóczi FC: Ipacs (Mikler, a 61. percben) – Zólyomi, Gál (Heil, az 57. percben), Harsányi, Böndi – Ekker (Borbély, a 76. percben), Horváth B. (Szederkémnyi, a 83. percben), Kocsis B. (Pintér M., a 83. percben), Kálmán Sz. (Bíró D., az 57. percben) – Pintér N., Hampuk (Mayer Máté, az 57. percben). Vezetőedző: Horváth Rudolf.

NK Varasdin: Bulat (Mamic, a 83. percben) – Skaricic, Stolnik, Ba (Ocvirek, a 73. percben) , Urata (Tezak, a 73. percben) – Lusavec – Saramic (Gibanjek, a 83. percben), Pereira, Belcar (Lukman, a 83. percben), Banovec (Vuk, a szünetben) – Domjamic. Vezetőedző: Marko Kovacevic.

Gólszerzők: Horváth B. (a 16. percben), Stolnik (a 19. percben), Belcar (a 67. percben).

Horváth Rudolf: – Jó színvonalú, kemény párharcokkal fűszerezett edzőmérkőzést játszottunk a horvátokkal, akiknél több első osztályú labdarúgó is pályára lépett. Az ellenfél játékgyorsaságban előttünk jár, de minden tekintettben kiegyenlített mérkőzés volt, felvettük velük a versenyt, helyenként játékban is, sőt, talán nekünk volt több helyzetünk a mérkőzésen. Azt meg kell tanulnunk, hogy lehet egy-nullás előnyről megnyerni egy meccset, ugyanis ez döntő lesz majd a bajnokságban.

Forrás: http://rakoczifc.hu/