HIVATALOS: A következő szezontól nem Pető Tamás irányítja a Veszprémet

Az NB3 Észak-Nyugati csoportjában szereplő Practical VSC 2015 Veszprém a vehir.hu megkeresésére megerősítette, hogy a következő szezontól nem Pető Tamás irányítja majd a veszprémi csapatot, de a felek a további együttműködésre is nyitottak, amelyről az elkövetkezendő időszakban tárgyalnak egymással.

fotó: vehir.hu

Pető Tamás még a 2018/19-es idényben vette át a veszprémi labdarúgócsapat irányítását, amely akkor még a Veszprém vármegyei I. osztályban szerepelt. A bajnoki cím megszerzését követően az együttes osztályozó nélkül, erőnyerőként rögvest a nemzeti harmadosztályban találta magát.

A következő évadot a koronavírus-járvány félbeszakította, de a 2020/21-es kiírásban már bronzérmet szerzett az alakulat, mely eredményt a következő évben is elérte. A tavalyi idényben az NB3 Nyugati-csoportjában bajnoki címet szerzett az együttessel. A csapat jogosult volt az NB2-es osztályozóra, ám 1-0-s összesítéssel alulmaradtak az ellen a Nyíregyháza ellen, akik nem olyan régen megnyerték a másodosztályú bajnokság idei kiírását.

Pető Tamás csapata két fordulóval a jelenlegi bajnokság vége előtt a tabella 4. helyét foglalja el mindössze négy ponttal lemaradva a listavezető Tatabányától. A bakonyiaknak matematikailag tehát még mindig van esélyük a címvédésre és osztályozóra.

fotó: vehir.hu

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a jövőben ki irányítja majd a veszprémieket, mivel azt a klub nem közölte, hiszen még jelenleg is tart a bajnokság, és a játékosok mellett a szakmai stáb is arra koncentrál.