Gerliczki Máté: „Borzalmasan rossz mérkőzés volt, a mi részünkről értékelhetetlen teljesítményekkel” – KISVÁRDA MASTER GOOD II – HAJDÚSZOBOSZLÓ 3–2 (videó összefoglaló)

NB III KELETI CSOPORT 38. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II–AQUA-GENERAL HAJDÚSZOBOSZLÓ 3–2 (1–2)

Kisvárda, Várkerti Sporttelep. V.: Vinter

KISVÁRDA II: Esteban – Kozacsuk, Stefan (Szirota, 63.), Vranjanin, Sikorszki – Ponomarenko (Puporka, a szünetben), Szőr – Simon M. (Rózsa S., 32.), Osztrusko (Kobeljas, 91.), Nagy M. K. – Heles (Ésik Á., 32.). Edző: Gerliczki Máté
HAJDÚSZOBOSZLÓ: Domonkos D. – Lénárt, Vincze Á., Berdó, Sain (Constantinescu, a szünetben), Szathmári (Fenyőfalvi Cs., 73.), Nagy R., Balla M., Goncalves (Barna B., 85.), Drobina (Lukács Zs., 73.), Barnucz. Edző: Szabó László

Gólszerzők: Nagy M. K. (1–0) a 9., Drobina (1–1) a 21., Lénárt (1–2) a 30., Nagy M. K. (2–2) a 46., Ésik Á. (3–2) a 83. percben.

9. perc: Baloldali beadást követően Nagy Mihály Krisztián 3 méterről a hálóba lőtt, 1–0.

21. perc: A félpályánál labdát szereztek a vendégek, Lénárt tálalt a kiugró Drobina elé, aki 17 méterről átemelte a kijövő Estebant, 1–1.

30. perc: Lénárt cselezett a bal oldalról befelé, majd 18 méterről megeresztett jobb lábas lövése a kapunk jobb alsó sarkában landolt, 1–2.

46. perc: Nagy Mihály Krisztián jobb lábbal elvégzett baloldali szöglete érintés nélkül került a vendégkapu gólvonala mögé, 2–2.

83. perc: Szőr felpasszát Nagy Mihály Krisztián pörgette Ésik elé, aki 8 méterről átemelte a vendégek kapusát, 3–2.

Gerliczki Máté: Borzalmasan rossz mérkőzés volt, a mi részünkről értékelhetetlen teljesítményekkel, de csak megnyertük. Azzal a mentalitással nyertük meg ezt a meccset, amely az egész klubot jellemzi, az a győzni akarás. Gratulálok a fiúknak az egész éves teljesítményhez, a hozzáálláshoz. Köszönöm a stábnak az odaadó munkát és persze a klubnak, hogy mindent biztosítottak, hogy ez a csapat sikeres tudjon lenni.

Videó: https://www.youtube.com/@tvkisvardafc6466

Forrás: https://kisvardafc.hu/