Előnyből várhatja a visszavágót az Iváncsa KSE – NB2-es osztályozók, 1. mérkőzés

Idegenben is bátran játszottak az iváncsai labdarúgók, nem látszódott a két csapat közötti osztálykülönbség. Mindkét oldalon jópár helyzet volt, a csattanó a meccs hajrájában jött, a 85. percben két kapufát követően Suszter László góljával előnybe került az Iváncsa. A továbbjutás ugyan még nem dőlt el, de az biztos, hogy a Mislenynek nagyon nehéz dolga lesz a visszavágón.

HR-Rent Kozármisleny – Iváncsa KSE 0-1 (0-0)

Merkantil Bank Liga NB II-es osztályozó 1. mérkőzés

Kozármisleny, 1100 néző

Vezette: Derdák M. Tartalék játékvezető: Molnár A. Asszisztensek: Vörös D., Ország P.

HR-Rent Kozármisleny: Lékai – Sági, Várkonyi, Füredi, Turi – Nagy E. (Bartha 86.), Tölgyesi (Kirchner 54.) – Vogyicska (Vajda 74.), Kosznovszky, Beke (Kun 54.) – Daru

Vezetőedző: Márton Gábor

Iváncsa KSE: Varga – Madarász (Barta 81.), Aradi, Nyul, Jova – Sili (Fehér 59.), Horváth B. (Nyilas 81.), Kercsó, Vallejos (Suszter 69.) – Kovács, Bányai (Salacz 81.)

Megbízott edző: Szauter István

Gólszerzők: Suszter 85. percben.

Sárga lap: Nagy E. 66., Füredi 84., Turi 88., illetve Horváth B. 58., Madarász 80., Salacz 92. percben.

Márton Gábor: Nagyon szerencsétlen mérkőzés volt, sok kevés is lehetett volna. Nekünk kifelé pattant a kapufáról a labda, aztán kihagytunk mindent, majd kapunk egy olyan gólt, ahol össze-vissza pattogott a labda, de ilyen az élet. Van egy minimális hátrányunk, van még egy mérkőzés, szó sincs arról, hogy feladnánk. Sajnos ma olyan mérkőzésünk volt, hogy akármeddig játszottunk volna, akkor sem tudtunk volna gólt rúgni, sajnos van ilyen.

Szauter István: Mondhatom, hogy elégedettek vagyunk, bíztunk valami hasonlóan jó eredményben, mi azért jöttünk, hogy nyerjünk. Az első pillanattól kezdve próbáltuk azt játszani, amit a bajnokikon szoktunk, igyekeztünk dominálni. Azt is tudtuk, hogy a Kozármisleny egy jó csapat, nem véletlenül voltak az NB II utolsó 10 mérkőzésén 5.-ek. Tudtuk, hogy egy nehéz mérkőzés vár ránk, de egész évben erre készültünk, és talán több helyzetünk is volt. A Mislenynek is voltak helyzetei, tudtuk, hogy a pontrúgásokból nagyon erősek, volt is ebből nehéz helyzetünk, de szerencsénk is volt, hogy nem kaptunk ezekből gólt. Úgy gondolom, hogy összességében megérdemelten nyertünk.

Forrás: https://www.kozarmislenyfc.hu/