Elkezdte a téli felkészülést a Sényő FC

Talán a vártnál gyengébben sikerült az NB3 Észak-Keleti csoportjában szereplő Sényő FC őszi szezonja, hiszen a szabolcsi gárda csak a 13. helyen áll a bajnokságban, amely nincs messze a kieső zónától. Ráadásul novemberben edzőváltás történt a csapatnál, így az Imrő László és Fiumei Viktor edzőpáros helyett Nagy Sándor irányítja a csapatot. A 51 éves szakember neve mellett eddig egy győzelem és egy döntetlen szerepel.

fotó: Sényő FC

A játékosok a Salgótarján elleni 5-1-re megnyert bajnokit követően rövid pihenőt kaptak, és már decemberben munkába álltak. Leginkább erőnléti és fizikai feladatot kaptak a futballisták, amelyet mindig kép és videó formájában kellett visszaküldeniük, valamint egy teremtornán is részt vett a gárda, amellyel sikerült megtörni egy kicsit a felkészülési időszak monotonítását.

fotó: Sényő FC

Múlthét pénteken egy közös vacsorával kezdte az évet a csapat, majd tegnap az első csapatedzést is megtartotta Nagy Sándor vezetőedző.

A keretben már történtek változások is. Távozott a csapattól Erdei András, Kovács Ádám, Krizsanovszki Ádám és Sárosi Norbert, míg érkezett Talián László a rivális Cigánd együttesétől, illetve Torkos Máté a szintén NB3-as Bicskéről.

A keretben még várható némi átalakulás, de erről csak a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.

A hétvégén már edzőmérkőzést is játszanak Klepács Krisztiánék, az első ellenfél a megyei I. osztályban szereplő Tarpa csapata lesz idegenbe.


SÉNYŐ FC SELYEM-BER

Érkezett: Talián László (Cigánd SE), Torkos Máté (Bicskei TC)

Távozott: Erdei András (Cigánd SE), Kovács Ádám (Mátészalkai MTK), Krizsanovszki Ádám (Austria Juice-Vásárosnamény), Sárosi Norbert (?)