Elkezdte a felkészülést a Gyöngyös

Ráhangolódó, amolyan nulladik héttel kezdte el a téli felkészülést az NB3 Észak-Keleti csoportjának utolsó helyezettje, a Gyöngyösi AK. Majzik Zoltán tanítványai elvégezték a csapatedzések előtti szokásos futó és erősítő programot.

fotó: Gyöngyösi AK

A legintezívebb nap a szombati nap volt, hiszen a délelőtt folyamán crossfit-edzés, majd délután egy hosszútávfutás szerepelt a programban, míg az este folyamán a csapat meglátogatta a csapat sérült játékosát, Oravecz Botondot, aki az elmúlt időszakban keresztszalag-műtéten esett át, ráadásul a születésnapos Majzik Zoltán olasz tésztával kedveskedett a játékosoknak.

A jó hangulat megteremtése az nagyon fontos, hiszen a csapatnak a biztos bennmaradás kiharcolása lehet a fő cél, bár az őszi szezont követően ez óriási bravúrnak számítana.

A fiatalokra épülő gyöngyösi csapattól a város önkormányzata felfüggesztette a további támogatást, így sokáig kérdéses volt az, hogy a szezon befejezhető-e a Mátraalján. Végül az a döntés született, hogy a csapat folytatja a bajnokságot.

fotó: Gyöngyösi Ak

A felkészülést 16 játékossal kezdte el a gárda, amelyből már hiányzott Krán Attila, Bezzegh Olivér, Kovács Dominik és Móga Bendegúz László. Információink szerint ők eligazolnak. A további távozókról és esetleges érkezőkről csak később adnak tájékoztatást.

Az edzések mellett edzőmérkőzések is szerepelnek a programban, az elsőre január 20-án kerül sor, amikor is a fővárosi Kelen SC vendégei lesznek Majzik Zoltán tanítványai.