Elhunyt Novák Ferenc, az Érdi VSE korábbi elnöke

86 éves korában elhunyt Novák Ferenc, Érd díszpolgára, az Érdi VSE korábbi elnöke, ügyvezető elnöke.

Unokája, Kertész Bence így emlékezett meg Róla:

„Kedves Család, Barátok és Ismerősök!

Ma egy különleges embertől búcsúzok, aki mindannyiunk számára sokat jelentett. Novák Ferenc, a mi drága nagyapánk, olyan ember volt, akinek élete és szeretete mindannyiunk életét gazdagította.

Nagypapám, vagy ahogy mi hívtuk, Papa, egyedülálló személyiség volt. Mindig ott volt számunkra, és az ő szeretete és gondoskodása örök nyomot hagyott bennünk. Gyerekkorom legszebb emlékei közé tartoznak azok a pillanatok, amikor együtt töltöttük az időt. Legyen szó közös játékokról, hosszú beszélgetésekről vagy akár focimeccsekről a kertben, Papa mindig figyelmes és jelenlévő volt.

Papa bölcsessége és tanácsai sokszor segítettek, amikor bizonytalan voltam. Az ő szavai mindig megnyugtattak, és irányt mutattak. Tőle tanultam meg az élet valódi értékeit: a becsületet, a kitartást és a szeretetet. Az ő példáján keresztül láttam, hogy az élet legnagyobb ajándéka a család és a barátok iránti odaadás.

Nagyon sok mindent köszönhetek neked. Köszönöm a sok-sok tanítást, az élettapasztalatokat, amelyeket megosztottál velem. Köszönöm a sok nevetést és örömöt, amit együtt éltünk át. Köszönöm, hogy mindig hittél bennem, és hogy bátorítottál, amikor szükségem volt rá.

Papa munkában is kiváló volt, és kollégái mindig nagyra becsülték. De ami igazán különlegessé tette őt, az a szíve melegsége és nyitottsága volt. Mindig készen állt arra, hogy segítsen másoknak, és sosem habozott megosztani azt, amije volt.

Az ő öröksége bennünk él tovább. Emlékezetünkben és szívünkben őrizni fogjuk mindazt, amit tőle kaptunk. Az ő szeretete és bölcsessége irányt mutatott számunkra, és igyekszünk továbbvinni mindazt, amit tőle tanultunk.

Papa, sosem feledlek. Köszönöm, hogy olyan csodálatos nagyapám voltál, és hogy életem része voltál. Nyugodj békében, és tudd, hogy örökké szeretni foglak.

Szeretlek Papa! 🖤

Bence 🤍