Az utolsó percben bombagóllal verte a Veszprémet a Bicske: VIDEÓ

Az NBIII Észak-Nyugati csoportjának 2. helyén álló Veszprém a 3. pozícióban lévő Bicskei TC-t látta vendégül Pápán, így a teljes NBIII-as fordulóból a Kisvárda II.-Putnok meccs után a forduló második legnagyobb rangadójának is nevezhetjük ezt a párosítást.

A 31. percben a Veszprém előtt adódott óriási lehetőség, Illés szabálytalanul állította meg ellenfelét a büntetőterületen belül, Tömösvári büntetőjén pedig ugyan rajta volt, de hárítani nem tudott, így a Veszprém szerezte meg a vezetést.

A 45. percben szögletet végezhetett el a Bicske, Tischler Patrik pedig gyönyörűen csúsztatott a kapuba, 1-1.

A mindent eldöntő gól a 90. percben érkezett, Gaszner kapott nagy labdát a jobb oldalon és óriási gólt bombázott a jobb felsőbe, ezzel fordított és nyert a Bicske, amely 6 pontra került a Veszprémmel együtt a listavezető Tatabányától.

Veszprém 1-2 Bicske (Tömösvári 32′, ill.: Tischler 45′, Gaszner 90′)

videó: Bicskei Gyuri

Practical VSC: Kemenes – Dobsa, Gulyás, Zachán, Molnár B. (Kószás, 46.), Volter, Tömösvári (Kun, 70.), Somogyi, Szűcs, Baldauf, Krebsz (Szabó, 90.).
Vezetőedző: Pető Tamás
Bicskei TC: Illés – Gaszner, Szahl, Király (Lakatos, 70.), Sóron (Varga Sz., 85.), Varga B. (Savanya, 70.), Szalai (Dankó, 77.), Hirman (Fördős, 70.), Tischler, Bozsoki, Dulló.
Vezetőedző: Csordás Csaba