A Tatabánya célja a bajnoki cím megszerzése és a feljutás a másodosztályba

Sámuel Botond: „Attila célja és feladata közös a miénkkel: az NB II-es bajnokságba szeretnénk vezetni a Bányász együttesét, mert ez a csapat, a város és a szurkolótábor megérdemli ezt. Támogatóink, Tatabánya Megyei Jogú Város és a TSC, valamint az Opus Tigáz, a Geodézia Zrt. és a T-Szol Zrt. teljes mellszélességgel mellettünk állnak, és biztosítják, hogy a csapat egy sikeres tavaszi hadjáratot folytasson.”

Dragóner Attila: „A jelenlegi keret alkalmas a célok eléréséhez. A tatabányai labdarúgás mindig is az ország elitjéhez tartozott. Az Opus Tigáz Tatabánya csapata az elmúlt másfél évben elindult felfelé. Meg kell találni azt, amivel örömet lehet okozni a szurkolóknak. Fel kell építeni azt, ami a Bányászhoz méltó.”

Gyürki Gergely: „Optimisták vagyunk azzal kapcsolatban, hogy túlszárnyalhatjuk az előző szezon eredményességét. Ebben segítségünkre szolgál, hogy egy nagyon jó közösséget alkotunk, egy igazi olyan csapat vagyunk, amelynek tagjai képesek egymásért küzdeni, és megszerezni a bajnoki címet a szezon végén!”

Forrás és fotó: OPUS TIGÁZ Tatabánya