A sereghajtóhoz látogat az Érd


Október 2-án, 15 órától a sereghajtó és tíz mérkőzésen csupán egy pontot szerző Zsámbéki SK vendégeként folytatja szereplését az NB III Nyugati csoportjának 11. fordulójában a tabella harmadik helyén álló Érdi VSE.

Egy pillanatig sem szabad félvállról venni az újonc Fejér megyeieket, hiszen jellemzően az ilyen, sereghajtó elleni találkozók a legszenvedősebbek, ezért Kertész Ferencéknek is maximális koncentrációra lesz szükségük, hogy megszerezzék idei nyolcadik bajnoki sikerüket.

Az újonc Zsámbék számára azonban kijelenthető, hogy pocsékul indult a harmadosztály, hiszen eddigi tíz mérkőzésén csupán egy pontot tudott szerezni, hiszen az első fordulóban gól nélküli döntetlent játszott a ZTE FC II vendégeként, azóta viszont mind a kilenc mérkőzését elveszítette, ráadásul ezek alatt hét lőtt gólja mellett 37-et kapott. Budaörsön, Csornán és Felcsúton egyaránt 5–0-ra, Teskándon 5–1-re, Győrben, az ETO vendégeként 6–2-re, Nagykanizsán 2–1-re kapott ki, míg hazai pályán a III. kerület 4–1-re, a Kelen 2–1-re, a Veszprém 3–1-re győzte le a Zsámbékot.

“Fontos, hogy tiszteljük ellenfelünket, és maximális hozzáállással álljunk a mérkőzéshez. A Zsámbék hétről hétre stabilabb játékot játszik, kezdi felvenni az NB III ritmusát, ahhoz hogy elhozzuk a három pontot, az első perctől koncentráltan kell játszanunk. Sajnos most vannak, akikre nem számíthatok hétvégén, de bízom benne, hogy akik lehetőséget kapnak, élni is tudnak vele. Célunk nem is lehet más, mint a győzelem” – fogalmazott Ebedli Zoltán.

Az október 2-án, 15 órakor kezdődő Zsámbéki SK–Érdi VSE mérkőzést Juhász Bálint vezeti, segítői Urbán Richárd és Holpár Gergely lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 11. forduló
10.02., 15.00: Zsámbéki SK–Érdi VSE

Forrás: https://erdivse.hu/