A másodosztályból hozott szélső támadót a Szentlőrinc – Ulrich Dániel érkezett

Nagyon érdekesnek tűnik az NB3 Dél-Nyugati csoportjának mezőnye, ahol a legtöbben Nagykanizsa – Szentlőrinc versenyfutást várnak a bajnoki címért a vasárnap kezdődő pontvadászat során. Meglátjuk, aztán az is megeshet, hogy végül majd egy kevésbé esélyesnek gondolt együttes lesz a befutó. Mindkét együttes még a rajt előtti utolsó napokban is erősít. Legutóbb a Nagykanizsa játékosállományában történt változásokról ejtettünk szót, most pedig legnagyobb ellenlábasáról.

A 19 éves Ulrich Dániel a Kozármislenytől érkezett.

Ulrich Dániel: Szeretnék tovább fejlődni, erre pedig a legjobb lehetőséget Szentlőrincen látom. Olyan csapathoz kerültem, amelynek komoly céljai vannak az előttünk álló szezont illetően. A keret nagy része megmaradt, erős együttessel vágunk neki az NB III-nak, bízom benne, hogy eredményesek leszünk. Nagyon jó kihívás ez számomra, minél több időt a pályán szeretnék tölteni, hogy megmutassam, mire vagyok képes.

Forrás: https://www.szentlorincse.hu/


SZENTLŐRINC (változások a játékosállományban)

Érkezett: Sághy Félix (Putnok), Szabó Zalán (PEAC), Medgyesi Márk (Siófok), Grabant Bence (PMFC),  Hleba Tamás (Kazincbarcika), Ulrich Dániel (Kozármisleny)

Távozott: Pintér Ádám (Budafok), Csilus Ádám (Kazincbarcika), Bese Balázs (Nyíregyháza), Jancsó András (Haladás), Prokop Rostislav (Tiszakécskei LC), Farkas Marcell (Tiszaújváros), Rátkai Zsolt, Múcska Viktor, Erdélyi BotondMiroslav Grumic (visszavonult, ő lett a sportigazgató), Albain Taipi (kölcsönből vissza Szombathelyre), László Dávid Dominik (kölcsönből vissza a Honvédhoz, Siófok), Ognjen Radosevic (kölcsönből vissza Újpestre), Török Kevin (kölcsönből vissza Zalaegerszegre)