4-4 gólt rámolt be mindegyik félidőben a Szeged első edzőmérkőzésén

Az NB II-ben szereplő Szeged Michael Boris első mérkőzésén a harmadosztályban szereplő Martfű gárdáját fogadta a Szent Gellért Fórum gyakorlópályáján.

A kölcsönben szereplő labdarúgók, így Nyári Patrik (Paks), Doncsecz Levente (Ajka), Nagy Richárd (Paks), Földi Dominik (Paks) és Klausz Milán (Zalaegerszeg) már nem tartottak a csapattal, ők alighanem új együttesben folytatják a következő szezonban. Két Illés Akadémiáról érkező próbajátékos is részt vett a mérkőzésen Pruska Dániel és Takács-Földes Olivér személyében.

Bemutatkozhatott azonban az új szerzemény, Varga György Balázs, aki góllal hálálta meg a bizalmat, az ő találatával szerezte meg a vezetést a Szeged, majd Borvető növelte az előnyt. Tóth Bence szólója nyomán született a harmadik hazai találat, majd Varga második gólját is megszerezte, így a szünetben 4-0-ra vezetett Michael Boris csapata.

A második játékrészben Könczey parádézott, előbb Harisnak adott gólpasszt, majd maga is betalált és még két asszisztot kiosztott a próbajátékon szereplő Pruska Dánielnek, ezzel kialakult a 8-0-s végeredmény.

Szeged 8-0 Martfű (Varga, Borvető, Tóth, Varga, Haris, Könczey, Pruska, Pruska)

kép: Délmagyar

Szeged-Csanád GA: Molnár-Farkas – Gera, Lestyán, Horváth M., Tóth B., Márkvárt, Gajdos, Varga, Óvári, Takács-Földes, Borvető. Csere: Onódi – Könczey, Beronja, Haris, Magyar, Pataki, Papp, Nagy D., Pruska. Vezetőedző: Michael Boris.
Martfűi LSE: Sándor – Laczkó, Ladányi, Mészáros, Telinger, Asztalos, Kinyig, Kanálos, Zsíros, Horváth K., Lukács. Csere: Draskóczi, Vincze, Polonszki, Kasik, Budai, Balla, Ménesi, Márk, Polónyi, Kriska, Pintér, Prozlik, Boros, Falusi. Vezetőedző: Koncz Zsolt.