Vasas-Fehérvár lehet a főpróba, Nagy Miklós nyilatkozott az angyalföldiek felkészüléséről

A Vasas honlapjának nyilatkozott Nagy Miklós, aki a Vasas felkészülési programjáról is beszélt.

Az angyalföldiek programjában 4 fix felkészülési mérkőzés szerepel, ebből 4-et Törökországban fognak vívni. Január 9-20-ig fog edzőtáborozni a Vasas. Emellett lesz egy főpróba és még egy mérkőzést szeretnének, így 6 felkészülési találkozóval lehet kalkulálni.

A tervezett felkészülési program:

Január 13. (szombat): Vasas-Elimai (kazah)

Január 16. (kedd): Vasas-Drita (koszovói)

Január 17. (szerda): Vasas-Levski Sofia (bolgár)

Január 19. (péntek): Vasas-Altach (osztrák)

Január 27/28. : Vasas-Fehérvár?

Nagy Miklós elárulta, hogy egy ötödik nemzetközi edzőmérkőzés is tervben van Belekben, illetve a Fehérvár elleni mérkőzés még előkészítés alatt áll.

A sportigazgató elárulta, hogy Szilágyi Szabolcs várhatóan Mezőkövesdre kerül kölcsönbe, míg Doktorics Áron személyében megvan az egyik jelölt a középpályára. Zimonyi Dáviddal és Radó Andrással hosszabbított a klub. 4 akadémista is felkerült a csapathoz: Molnár Csaba, Puskás Zsombor, Varga Donát és Szabó Benjámin bizonyíthatnak tavasszal.

Az M4 Sport a saját cikkében annyit tett hozzá, hogy várhatóan az első bajnoki mérkőzését február 5-én (hétfőn) közvetíteni fogják a Szeged ellen.

A teljes interjút az őszi szezonról és az NBI-es tervekről itt lehet elolvasni: http://www.vasasfc.hu/hirek/nagy_miklos_sokkal_kiegyensulyozottabb_teljesitmenyre_lesz_szukseg-7986?fbclid=IwAR3Cgy7Ir-D-c4FinT8R0Jg7b9A3hrrKTOcFhsEY5HEa6sKgpV5LVpOWXuo