Vas László: Keressük az okát, hogy miért kezdjük kriminálisan az utóbbi mérkőzések elejét

Mindkét együttes jól rajtolt, győzelemmel kezdte a bajnokságot. Úgy tűnt, hogy a Nyíregyháza a második győzelmét is behúzza, hiszen már a hetedik percben előnybe került. Ezt követően növelhette volna előnyét a nyírségi együttes, de ami nem ment be az egyik oldalon, az a második félidő derekán bement a másikon. A pontosztozkodásnak egyik csapat sem örülhet.

Tiszakécskei LC – Nyíregyháza Spartacus FC 1–1 (0–1)

Tiszakécske, Városi Sportcentrum, 500 néző. Vezette: Farkas Norbert (Nagy Viktor, Baghy Csaba)

Tiszakécske: Prokop – Máté Zs., Csáki, Fodor, Balázs B. – Erdei (Szekér, a szünetben), Kocsis D., Bencze M.(Bekker, 74.), Márkus A. (Cipf D., 65.) – Torvund (Gyurján, 82.), Zamostny (Horváth Z., 74.). Vezetőedző: Vas László

Nyíregyháza: Fejér – Farkas B., Rjasko, Baki Á., Nagy B. – Toma, Kesztyűs (Tamás O., 90.) – Géresi (Ramos, 58.), Nagy D., Herjeczki (Pataki, 78.) – Novák Cs.(Gresó, 58.) Vezetőedző: Tímár Krisztián

Gólszerző: Torvund (57.), ill. Nagy D. (7.)

Vas László: Összességében igazságos döntetlen született. Keressük az okát, hogy miért kezdjük kriminálisan az utóbbi mérkőzések elejét. A hozzáállással később nem volt gond, már az első félidőben Megvoltak a lehetőségeink az egyenlítésre. A második félidőben aztán sikerült gólt szereznünk és onnantól ismét nyílt lett a mérkőzés. Mindkét csapatban benne volt, hogy a saját maga javára eldöntse a találkozót.

Tímár Krisztián: Jól kezdtük a mérkőzést, megszereztük a vezetést is. Akkor lettem volna elégedett, ha megrúgjuk a második gólunkat is. A második félidőben a Tiszakécske nagy erőket mozgósított, hogy megszerezze a három pontot, de nekünk is voltak helyzeteink.

Videó: https://www.youtube.com/@labdarugastiszakecske1055 Forrás: https://www.tiszakecskefoci.hu/