Varga Attila: „Van mit átbeszélnünk” – Forró tavasz várhat a Barcikára, amely hazai pályán szenvedett vereséget az utolsó előtti Békéscsabától

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC – BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 1-3

Mérkőzés adatlap

Varga Attila nyilatkozata: “Amikor heteken keresztül gyakorolsz valamit és jól sikerül a felkészülésed, működnek a dolgok, majd elérkezik a bajnoki mérkőzés és ennek talán tíz százalékát sem kapod vissza edzőként, annak ez az eredménye. Volt tíz-tizenkét szögletünk, legalább harminc beadásunk, amikből talán egyetlen egy labdát sikerült elfejelnünk. A Békéscsabának lehet kevesebb lehetősége volt, de nagyon jó százalékban használta ki őket. Ezért nem is marad más hátra, szeretnék szívből gratulálni az ellenfelünknek! Nyilván nem lehet ilyen rosszul kezdeni mérkőzést és természetesen nem lehet ilyen rosszul kezdeni a bajnokságot sem. Van mit átbeszélnünk, úgyhogy holnap egy húzós nap elé nézünk.”

Blrázs István Gábor: “Nagyon jól kezdtük a mai mérkőzést szerencsére az első helyzetet sikerült értékesíteni, ez meghatározta a továbbiakat. A második félidőben kicsit átengedtük a területet a hazai csapatnak, megpróbáltunk a kontrákból veszélyeztetni, ez többé-kevésbé sikerült is. Természetesen elégedett vagyok az eredménnyel, egy apró lépést tettünk a céljaink elérése érdekében. Gratulálok a srácoknak!”

Forrás: https://kbsc.hu/