,,Szeretnénk győzelemmel kezdeni!” – a Tiszakécskét fogadja a Nyíregyháza

A hétvégén elkezdődik a Merkantil Bank Liga NB2 tavaszi szezonja. A 19. fordulóban három napon bonyolítanak le mérkőzéseket, amelyre még nem nagyon volt példa az elmúlt időszakban. A tabella élén álló Nyíregyháza szeretné győzelemmel kezdeni a tavaszi szezont.

fotó: Nyíregyháza Spartacus FC

A nyírségi klub remek felkészülési időszakon van túl, és az edzőmérkőzések is elérték céljukat, hiszen az eredmények mellett a játékban és a fizikális dolgokban is sikerült fejlődnie Tímár Krisztián legénységének.

fotó: Nyíregyháza Spartacus FC

A tavaszi szezon kezdete előtt a 44 éves szakember a klubnak adott interjújában elmondta, hogy nagyon fontos a jó tavaszi rajt.

Kis Károly a télen vette át a Tisza-parti együttes irányítását, aki korábban dolgozott már Nyíregyházán. Az 59 éves szakember a szervezettséget emelte ki a mérkőzést megelőzően.

,,Jól ismerjük a Nyíregyháza csapatát, alaposan feltérképeztük ellenfelünket. A télen tovább erősítették csapatukat. Egyértelműen a feljutást tűzték ki célul. Ennek ellenére bízunk abban a munkában, amit elvégeztünk, sok minden előfordulhat ezen a mérkőzésen. Arra készülünk, hogy jó eredményt érjünk el. Az döntő lesz, hogy szervezettek és egységesek legyünk, valamint a kapu előtt határozottak legyenek labdarúgóink. Akkor van esélyünk ezen a mérkőzésen, ha sok jó egyéni teljesítménnyel rukkolunk ki.”

fotó: Tiszakécskei LC

A Nyíregyháza Spartacus FC – Tiszakécskei LC NB2-es bajnoki mérkőzést vasárnap rendezik meg Balmazújvárosban. A találkozót a Szpari közvetíti majd a Youtubeon.