Szekeres Tamás: ,,Remélem, hogy a végén nem kell majd izgulnunk”

A tavalyi szezonban veretlenül nyerte meg az NB3 Keleti-csoportját a BVSC-Zugló együttese, majd a Szentlőrinc elleni osztályozós párharcot is sikerrel vették a zuglóiak, így hosszas időt követően feljutottak a másodosztályba.

fotó: BVSC-Zugló

A szezont még Urbán Flóriánnal kezdte el a BVSC, amely a legelső másodosztályú mérkőzést megnyerte a Haladás ellen a Szőnyi úti Stadionban, majd következett egy hat mérkőzéses nyeretlenségi széria, ami miatt menesztették az 55 éves szakembert, aki azóta megfordult már Csornán, majd mostanság a BLSZ I. osztályban 7. helyen álló Testvériség-Újpalota SE együttesét irányítja.

fotó: BVSC-Zugló

Ideiglenes jelleggel Kincses Ádám pályaedző vette át a csapat irányítását, akinek köszönhetően javult a csapat eredményessége, de a klub szeretett volna egy állandó vezetőedzőt a csapat mellett tudni. Ennek értelmében a szezon végéig szerződtették Szekeres Tamást, akinek a BVSC az első vezetőedzői állása. Az 51 éves szakember a Budapest Honvéd elleni mérkőzést 1-1-es döntetlenre hozta le, így összességében nem volt rossz a bemutatkozása a zuglói csapat kispadján.

fotó: BVSC-Zugló

Még a Budaörs elleni felkészülési mérkőzést követően nyilatkozott a klubnak Szekeres Tamás vezetőedző, amelyben elmondta, hogy bizakodóan tekint a tavaszi szezonra.

A 14. helyen álló BVSC-Zugló az első tavaszi fordulóban a feljutásra pályázó, 2. helyen tanyázó ETO FC Győrt fogadja a Szőnyi Úti Stadionban.


BVSC-Zugló

Érkezett: Rabatin Richárd (Ajka), David Nwachukwu (kölcsönben a DVSC-től), Bacsa Patrik (Kazincbarcika), Ihrig-Farkas Sebestyén (a Vasastól kölcsönben)