Szakály Dénes góljával első osztályú csapatot vert a Csákvár

Aqvital FC Csákvár-KF Gjilani 1-0 (0-0)
Side, Emirham Sportközpont

Aqvital: Zelizi – Murka, Babós, Karacs, Nahirnij – Farkas A., Mészáros D., Gazdag – Tamás N., Simon A. (Nagy Z., 46.), Fejős.
A 60. perctől: Somodi – Szalai, Papucsek, Gregor, Baracskai – Dusinszki, Dencinger, Szakály D. – Yablonskyi, Nagy Z., Juhász L.

25. perc: Fejős szépen cselezte le magát a bal oldali alapvonalig, belőtt labdáját a koszovói kapus bátor kivetődéssel védte a rövid saroknál berobanó Tamás elől.

43. perc: Murka tört be a tizenhatoson belülre a jobb oldalon, élesen keresztbe lőtt labdáját a hosszún érkező Fejős nagy helyzetben centikkel a jobb sarok mellé helyezte.

58. perc: Gazdag Vajk 20 méteres szabadrúgása a bal kapufa és a felső léc találkozásánál csattant, a koszovói kapus mozdulni sem tudott a lövésre.

80. perc: Nagy Zoárd csapott le egy rövid átadásra a koszovói tizenhatos jobb sarkánál, jól vette észre, hogy középen érkezik Szakály Dénes, akinek már nem volt nehéz dolga 8 méterről a kapuba helyezni a labdát, 1-0.

90. perc: Jobb oldali beadás után a hosszún érkezett Shagiri, az ötös sarkáról leadott lövését azonban Somodi Bence bravúrral hárította.

Forrás: https://aqvitalfc.hu/