Sima győzelmet aratott a Kozármisleny Siófokon: VIDEÓ

Egy ideig az utolsó NBII-es meccsre készültek Siófokon, az ellenfél a Kozármisleny csapata volt.

Jól kezdett a Siófok, a 2. percben Girsik lőtte élesen kapu elé a labdát, de tisztáztak a baranyai védők. Ezután Major került nagy helyzetbe, de Lékai védte a próbálkozását. Az első félidőben továbbra is a hazaiak álltak közelebb a gólhoz, előbb Varga lőtt mellé, majd Nemes távoli kísérlete is elkerülte a kaput. A félidő csattanója azonban a Kozármislenyé volt, a korábbi siófoki Horváth Péter került ziccerbe és pontosan célzott. Horváth még az első félidőben rátett mégegyet, Molnár beadását befejelte a siófoki kapuba, ezzel 2-0-ra vezettek Aczél Zoltánék az első félidőben.

A második félidő elején hamar lezárta a meccset a vendégcsapat: Varjas kézzel ért a labdába, a büntető pedig Kirchner magabiztosan váltotta gólra. Ezzel már 18 gólos a bajnokságban. A Kozármilseny akár a negyediket is megszerezhette volna, azonban Kirchner ziccerét kifogta Hutvágner.

A Kozármisleny így magabiztosan győzött, míg a Siófok vereséggel búcsúzott a hazai pályától az NBII-ben és a szintén kieső Mosonmagyaróvárral találkozik az utolsó fordulóban.

Siófok 0-3 Kozármisleny (Horváth 43', 45+1', Kirchner 55')

SIÓFOK: Hutvágner – Major G., Vékony V., Debreceni Z., Varga B. – Varjas Z., Tóth B. (Svedjuk, 57.) – László D. (György N., 76.), Nemes M. (Szaka, 79.), Balogh B. (Németh B., 57.) – Girsik (Schildkraut, 57.). Vezetőedző: Jeney Gyula
KOZÁRMISLENY: Lékai S. (Ipacs, 75.) – Beke P. (Nagy E., a szünetben), Ikonomu, Horváth D. – Schuszter (Vogyicska Bálint, 87.), Major S., Kozics (Tóth Z., 62.), Molnár Á., Turi T. – Horváth P. (Daru, 76.), Kirchner. Vezetőedző: Aczél Zoltán

Nézőszám: 300