Megszorongatta a Szegedet a sereghajtó, de pont nélkül távozott a Szent Gellért Fórumból

A Szeged ideiglenes vezetőedzőjével, Bekim Kapiccal vágott neki a találkozónak a Mosonmagyaróvár ellen.

A 3. percben Márkvárt átlövését tolta szögletre Slakta, majd Óvárit lökték el a tizenhatoson belül, így tizenegyessel jöhetett a Szeged. A labda mögé Magyar Zsolt állt, aki higgadtan begurította a labdát a kapuba, ezzel vezetett a Szeged.

A 17. percben Papp Áron tört egy az egyben kapura, de mellé gurított. Helyzetek voltak mindkét oldalon, a 34. percben pedig sikerült is gólra váltani a Szegednek egy újabb lehetőséget, Klausz Milán közelről bombázott a kapuba kihasználva a vendég védők ügyetlenségét. A szünetben 2-0-ra vezetett a Szeged.

A második játékrészt jobban kezdte a Mosonmagyaróvár, Illés kapásból lőtt kapufát. A Szeged erre egy Márkvárt szólóval válaszolt, de a hazai középpályás célt tévesztett jobbról befelé cselezve. Az 59. percben szépített a Mosonmagyaróvár, Radics egyből laposan lőtt a jobb alsóba.

A 61. percben kezezés miatt a Mosonmagyaróvár is büntetőt kapott, ezt pedig Szabó Bence értékesítette, így néhány perc alatt egyenlített a vendégcsapat (2-2).

A 72. percben Horváth Milán közelről fejelt kapura, ezt Slakta kiütötte, a kipattanót pedig Gajdos juttatta a kapuba, ezzel ismét a Szeged vezetett. A 76. percben óriási egyenlítési lehetőséget hibáztak el a mosoniak, a balról érkező beadás átszállt Molnár-Farkas felett, Radics viszont pár méterről bőven az üres kapu fölé fejelt. A 80. percben a Szeged lezárhatta volna a meccset, de Borvető lemaradt Papp beadásáról. A 93. percben Radics kapásból mellé tüzelt, ezzel minden puskaporát ellőtte a Mosonmagyaróvár, amely eseménydús meccsen maradt alul a Szegeddel szemben.

Szeged 3-2 Mosonmagyaróvár (Magyar 4', Klausz 35', Gajdos 72', ill.: Radics 59', Szabó 62')

SZEGED: Molnár-Farkas – Könczey, Horváth M., Tóth B., Gera N. – Gajdos (Borvető, 76.), Magyar Zs. (Haris, 64.) – Papp Á. (Palincsár, 90+2.), Márkvárt, Óvári (Földi D., 64.) – Klausz M. (Bíró B., 64.). Megbízott edző: Bekim Kapic
MOSONMAGYARÓVÁR: Slakta – Radics M., Czingráber, Deák I. (Bekker, a szünetben), Horváth K. – Végső, Kapornai (Simita, a szünetben) – Szabó B. (Papp L., 83.), Illés D. (Máris, 75.), Csóka D. – Szendeff (Tullner, a szünetben). Vezetőedző: Nagy Ádám