Sérülések sora az ETO-nál

Nemrég tett közzé egy bejegyzést a győri csapat, melyben hosszabban írnak az ETO-t sújtó sérülésekről, és a játékosok lehetséges visszatéréséről.

Talán az egyik legfontosabb játékosa a Győrnek Priskin Tamás, aki nem volt túl szerencsés az utóbbi években, több sérülést is szenvedett, és most rövid időn belül újra megsérült.

Az ETO legértékesebb játékost, a szintén ex-válogatott Kovácsik Ádámot már a 2. fordulót követően műteni kellett kiszakadt porckorongja miatt. Januártól már a csapattal készülhet.

Két nagyszerű kapusa biztosan van az ETO-nak, Kovácsik és Fadgyas személyében. Mindazonáltal utóbbi is megsérült. A 27 éves hálóőr edzésen sérült meg.

Sérült még továbbá a már Olaszországot is megjárt Csinger Márk, a fiatal, tehetséges, de indulatos Borsos Filip is, és a magas védő Csonka Bonifác is. Bencze Márk is gyulladásos térdsérüléssel bajlódik.

A győrieknek az elmúlt mérkőzések nem sikerültek jóra, sőt már több szurkoló követelte Tímár Krisztián vezetőedző távozását. Ha valamikor, akkor most van itt az ideje a bizonyításnak, ha ezzel a feladattal megbirkózik a fiatal szakember, akkor nagyon hamar visszanyerheti a szurkolók bizalmát is.

Kép: eto.hu