Pénzbüntetést kapott a ZTE, a Vasas, a DVTK, a Dorog, a Honvéd és az Újpest – Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) november 22-i ülésén az alábbi határozatokat hozta

NB I

A FEB összevont eljárás alapján a ZTE-t, a Bp. Honvéd és az Újpest FC elleni hazai mérkőzésén a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Bp. Honvéd–Vasas mérkőzéssel kapcsolatban a Vasast a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB II

A FEB a DVTK–Nyíregyháza mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és pirotechnikai eszközök használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a DVTK–Nyíregyháza mérkőzéssel kapcsolatban a Nyíregyházát a rend megzavarásával kapcsolatos cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és pirotechnikai eszközök használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Dorog–Tiszakécske mérkőzéssel kapcsolatban a Dorogot a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása)  pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB III

Hajdú Hunor Balázs (Újpest) 3, Jankelic Iván (DEAC) 1 és Mrva Patrik (Diósgyőr) 1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Két sárga lapos figyelmeztetés utáni,  határozat nélküli eltiltás

Pál Szabolcs  (Érd), Temesvári Máté  (PEAC) és Tóth Dániel (Tiszafüred) 1-1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás.

Spisljak Zoran vezetőedző  (Hatvan) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB III-as férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás.

www.mlsz.hu