Rossz formában lévő csapatok viadala az NB2-ben – az ETO a feljutástól távolodik, a Misleny a kieséshez közeledik

Nyolc napon belül a harmadik bajnoki meccsre kerül sor vasárnap a másodosztályban. Az ETO Budafokon, majd szerdán hazai pályán a Mosonmagyaróvártól is vereséget szenvedett, így bár messze még a bajnokság vége, de alighanem ebben az évben is sutba dobhatja feljutási reményeit.

A Kozármisleny csapata szintén pont nélkül maradt az elmúlt napokban, előbb hazai pályán 3-1-re kikapott a Csákvártól, majd szerdán 2-0-s vereséggel távozott Nyíregyházáról. A mislenyiek az eddigi 16 forduló alatt mindössze 11 pontot szerezve a 19., kieső helyen állnak.

Tímár Krisztián (az ETO FC Győr vezetőedzője): Nyilván kielemeztük az ellenfelet, megnéztük az előző mérkőzéseiket, összességében egy játszósabb csapat, akik véleményem szerint jó focit játszanak. Kis pályájuk van, otthon megpróbálják felépíteni a játékot, amihez van egy-két rutinos játékosuk. Nem lesz könnyű mérkőzés, de azt gondolom, hogy kellően felkészültünk, és mindent meg fogunk tenni, hogy a csorbát kijavítsuk.


Kosznovszky Márk az MTK-tól van kölcsönben Mislenyben. Friss hír, hogy a tehetséges fiatal játékost meghívták az U21 válogatottba. Jövő hétvégén a törökországi Belekbe utazik majd a csapattal.

Videó:
KozarmislenyFC

Forrás: http://www.kozarmislenyfc.hu/ https://www.eto.hu/