Keleti rangadó lesz az NB2-ben – Péntek estig több mint 5500 hely talált gazdára

Az NB1-ben 24 alkalommal találkozott a két csapat, nyolcszor nyert a Nyíregyháza, hétszer a DVTK. Az NB2-ben viszont a hazaiak mérlege jobb, 16 diósgyőri sikerrel szemben 11 nyíregyházi győzelem áll. Miskolcon utoljára 1995-ben nyert a Nyíregyháza, 1-0 lett a találkozó eredménye.

Az biztos, hogy vasárnap a hazaiaktól hiányozni fog Holdampf Gergő, a korábbi Nyíregyháza játékos komoly térdsérülést szenvedett a Szeged elleni meccsen.


Mindkét csapat győzelemmel hangolt. Óriási az érdeklődés. Kuznyecov Szergej meglepetéssel készül játékosai számára.

Huszák Géza: Ez az év mérkőzése, remélem minden játékosom átérzi ennek a súlyát, tudjuk, hogy a két szurkolótábornak mit jelent ez a meccs, és külön készülnek erre az összecsapásra. Számomra külön pikáns a találkozó, mert mindkét együttesben futballoztam és voltam edző is mindkét gárdánál, voltak örömteli és kevésbé boldog pillanatok egyaránt. Az ilyen meccsekért érdemes futballozni, és bármelyik osztályban játszik a Diósgyőr és a Nyíregyháza, ez mindig rangadó. Szerdán nem tartalékoltunk külön a vasárnapi mérkőzésre, de voltak olyan játékosaim akiknek négy sárga lapjuk volt, szerencsére számíthatok rájuk a derbin. Jó hangulatú, parázs mérkőzésre számítok Miskolcon.

Forrás: http://nyiregyhazaspartacus.hu/
MiNap Online Diósgyőri VTK