,,Nem szeretnénk kiengedni a kezünkből ezt a nagy lehetőséget”– interjú Gengeliczki Gergővel, a Nyíregyháza Spartacus FC csapatkapitányával

Fantasztikus őszi szezonon van túl a Merkantil Bank Liga NB2-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus FC, hiszen 18 fordulót követően a tabella első helyén állnak Tímár Krisztián tanítványai, ami jelen állás szerint feljutást eredményezne.

fotó: Nyíregyháza Spartacus FC

A közvéleményt is meglepte a Szpari őszi szereplése, hiszen a legutóbbi szezonban csak osztályozón sikerült kivívni a bennmaradást az NB2-ben, de egy új szakmai stábbal és egy némileg átalakult játékoskerettel, 43 pontot szerezve állnak a másodosztály élén Nagy Dominikék, ráadásul az őszi szezon végére valósággal kiszakadt a gólzsák.

A téli felkészülés már elkezdődött Nyíregyházán, amelyet színesít egy törökországi edzőtábor is. Az elkövetkezendő egy hónapban öt edzőmérkőzésen fog pályára lépni a nyírségi együttes, és a vezetőség igyekezett olyan ellenfeleket kiválasztani, akik erősebb bajnokságban szerepelnek.

fotó: Nyíregyháza Spartacus FC

A 2024-es év első interjújában Gengeliczki Gergő volt a vendégünk, a Nyíregyháza Spartacus FC csapatkapitánya. A 30 éves középhátvéd második nyíregyházi időszaka is hasonlóan alakul, mint a legelső, hiszen a 2013/2014-es szezonban is őszi első volt a Szpari, majd az idény végén bajnoki címmel kiharcolta az NB1-be való feljutást, ráadásul abban óriási érdeme volt az akkor még nagyon fiatal Gengeliczkinek is.

fotó: Nyíregyháza Spartacus FC


Téli pihenő, téli felkészülés

-Szia Gergő! Hogyan telt neked ez a rövid téli pihenő?

,,Eléggé speciális szünet volt a mostani, mivel rövid idő áll rendelkezésünkre, hogy felkészüljünk az első tavaszi bajnokira. Annyira nem is telt pihenővel ez az időszak, hiszen egy hetet követően már otthoni edzést kellett végeznünk, amelyet Darabos Balázs erőnléti edző állított össze nekünk. Azért volt idő a családra is, egy kicsit elmentünk pihenni a barátnőmmel, úgyhogy összességében sikerült feltöltődni és jól telt ez a kis pihenő.”

Milyen programot állított össze a szakmai stáb? Mire próbáltak nagyobb hangsúlyt fektetni?

,,December 25-én volt az első otthoni edzésünk. A szakmai stáb próbált egy olyan edzéstervet összeállítani a játékosok számára, hogy az első edzésen már a labdával is tudjunk foglalkozni. Leginkább erőnléti és erősítő gyakorlatok szerepeltek a programban, amelyeket kép és videó formájában el kellett küldeni. Azt tudom mondani, hogy mindenki becsülettel megcsinálta az otthoni munkát, így nem nulláról kezdtük el az edzéseket.”

Január 3-án volt az első edzés. Mennyire hiányoztak a társak?

,,Már nagyon vártam, hogy újra láthassam a társakat. Személy szerint nekem nagyon-nagyon hiányzott már a labda is. A múlt héten leginkább a fizikai felméréseken volt a hangsúly, valamint  voltak futások és labdás edzések is.”

fotó: Nyíregyháza Spartacus FC

-Öt edzőmérkőzés vár rátok januárban, ráadásul mindegyik együttes magasabban van jegyezve, mint a Nyíregyháza. Tudatosan választott a klub ilyen ellenfeleket?

,,Én azt gondolom, hogy igen. Pénteken még a Kassa ellen mérjük össze az erőnket, majd szombaton már utazunk Törökországba egy tíznapos edzőtáborba. Az a tíz nap lesz a felkészülés legfontosabb időszaka, hiszen jó időben, jó pályán tudunk készülni. A vezetőség azért kötött le ilyen mérkőzéseket, hogy egy magasabb ritmusú csapat ellen is tudjunk olyan taktikai dolgokat gyakorolni, amelyek nagyon fontosak a számunkra. Ha ilyen csapatok ellen tud majd működni ez a rendszer, akkor itthon nem lehet majd probléma a tavasz folyamán. Ez is arra késztet mindenkit, hogy maximálisan odategye magát és ez fejleszt minket futballistákat.”


Osztályozó, bennmaradás

-A tavalyi szezon nem sikerült a legjobban a klub számára, hiszen csak a 18. helyen végeztetek, majd osztályozón sikerült kivívni az NB2-ben maradást. Hogyan gondolsz vissza arra az idényre?

,,Borzasztó időszak volt és talán mi sem hittük el, hogy ez velünk megtörténhet. Az egész klubot rosszul érintette ez az NB2-es szereplés, de hál’ istennek a minimális célt sikerült teljesítenünk azzal, hogy meghosszabbítottuk a másodosztálybeli tagságunkat. Nem volt felhőtlen az öröm a Veszprém elleni mérkőzést követően, hiszen tudtuk azt, hogy csalódást okoztunk mindenkinek.”

Személy szerint, téged mennyire viselt meg lelkileg az a szezon?

,,Nagyon megterhelő volt több szempontból is. A pályafutásom alatt ilyen nehéz helyzetbe nem nagyon kerültem, de én hittem magamban, a játékosokban, hogy a minimumot el tudjuk érni, és ez végül összejött. Mentálisan és fizikálisan is elfáradtak a játékosok, mivel egy eléggé idegőrlő szezon volt. Tudtuk az új szezon előtt, hogy ez még egyszer nem fordulhat elő, hogy a Szpari ilyen mélyre süllyed. Szerencsére magunk mögött tudhatjuk ezt a nehéz időszakot.”

fotó: Nyíregyháza Spartacus FC


Tiszta lap

-Teljes átalakulás vette kezdetét a klubnál, és ennek az első jele az volt, hogy egy tucat labdarúgó érkezett a keretbe, valamint Tímár Krisztián személyében új vezetőedzője lett a csapatnak. Hogyan vágtatok neki a felkészülésnek?

,,Egy teljes átalakulás kezdődött a klubnál a nyár folyamán, és a vezetőség felvázolta nekünk azokat a terveket, amelyek hosszú távon kifizetődőek lehetnek. Pont az osztályozó miatt később tudtuk elkezdeni a felkészülést, de Krisztiánnal hamar megtaláltuk a közös hangot. Érkeztek olyan futballisták is, akik nagyon sikerre éhesek és motiváltak. A nyári felkészülés eléggé keményre sikeredett, de úgy néz ki, hogy ez a munka is kellett ahhoz, hogy első helyen álljunk a tabellán.”

Komoly nevek érkeztek a csapatba, gondolok itt Géresire vagy Nagy Dominikra. Milyen minőséget hoztak ők a csapatba?

,,Abszolút minőségi futballisták érkeztek. Én azt érzem, hogy a középpályánk nagyon megerősödött a nyáron, de ez látható is a csapat játékán, eredményességén. Ami számomra külön öröm, hogy ezek a futballisták nem egy állomásként tekintenek a Nyíregyháza Spartacus FC-re, hanem szeretnének ehhez az egészhez hozzátenni a sajátjukat. Mindannyian azt szeretnénk, hogy Nyíregyháza visszakerüljön méltó helyére.”

fotó: Nyíregyháza Spartacus FC

-Mi volt a célkitűzés? Gondolom, hogy előzetesen nem nagyon volt szó a feljutásról.

,,Aki profi sportoló, az jól tudja, hogy mindig a legjobbra és a legmagasabbra kell törekedni. A futball álmok nélkül nem ér semmit. A szezon elején szerettük volna az 1-5. hely valamelyikét elérni, hiszen reálisan igyekeztünk gondolkodni, de mi a játékosokkal beszélgettünk erről az öltözőben, hogy bennünk sokkal több van, mint a 3-4-5. hely, így nálunk már szóba került az NB1-be való feljutás is. Nyilván ezt nem szerettük volna kifelé kommunikálni, hanem szépen csendben és alázatosan csináltuk a dolgunkat, aminek köszönhetően ott tartunk, ahol tartunk.”


Őszi első a Nyíregyháza

-Az őszi szezon nem kezdődött valami fényesen, hiszen becsúszott néhány döntetlen is, de szépen lassan jöttek a győzelmek. Ez minek volt betudható?

,,Valóban nem kezdtük valami jól a bajnokságot, de a mutatott játékunk és a mérkőzések képe bizakodásra adott okot. Gondolok itt a Honvéd és a Haladás elleni mérkőzéseinkre, ahol végig mi domináltunk, bár ez győzelemmel nem párosult. Ezután szépen lassan elkezdtek jönni a gólok, a sikerek, a csapat játéka egyre csak jobb lett. Ennek a kulcsa az volt, hogy a vezetőedzővel sikerült hamar megtalálni a közös hangot, hogy ő mit szeretne játszani, és azt a fajta elképzelést tudtuk a pályára vinni.”

A 12. fordulóban 3-0-ás vereséget szenvedtetek a Vasastól, majd az Ajka és a Gyirmót ellen is sikerült hátrányból fordítva mérkőzést nyerni. Szerinted az volt az őszi szezon fordulópontja?

 ,,Az egy nagyon fontos pont volt a bajnokságban, mivel ott elindulhattunk volna lefelé is. A Vasas elleni mérkőzésen nem éreztük azt, hogy ekkora különbség lenne a két csapat között, sőt, talán a játék képe alapján a döntetlen lett volna reálisabb, de jól kihasználták a helyzeteiket az angyalföldiek, ezt el kell ismerni. Utána a csapat tartását, minőségét és győzni akarását mutatta az, hogy ilyen állásokból is tudtunk fordítani, ami aztán végleg eldöntötte azt, hogy előrefelé kell tekinteni és a tabella elejét szeretnénk megcélozni. Ezzel a két mérkőzéssel üzentünk a vetélytársainknak, hogy nem egy mentálisan gyenge csapatról van szó, hanem mi ezt nem fogjuk kiengedni a kezünkből.”

-A Gyirmót elleni összecsapás az különleges volt több szempontból is, hiszen két góllal vetted ki a részed a győzelemből. Ha jól tudom, akkor még sosem szereztél két gólt felnőtt pályafutásod során egy mérkőzésen. Hogyan emlékszel vissza arra a találkozóra?

,,Jól tudod valóban, hogy én még a gyirmóti mérkőzés előtt nem szereztem egynél több gólt egy mérkőzésen felnőtt karrierem során, így számomra ez egy különleges pillanat volt. Az is egy tipikusan olyan mérkőzés volt, amely megmutatta, hogy mi mennyire akarjuk ezt az egészet, valamint amire fektetjük a nagyobb hangsúlyt, hogy erőnlétben legyünk a vetélytársaink előtt,  az ott tükröződött. Érezhető volt Gyirmóton is, hogy 0-2-es állásnál is a kezünkben van a mérkőzés, és csak idő kérdése volt a második félidőben, hogy mikor tudunk egyenlíteni vagy fordítani. Hál’istennek jókor szereztem az első találatot, majd utána szépen jöttek a gólok és sikerült egy szép győzelmet aratni.”

Az utolsó mérkőzésekre kiszakadt a gólzsák. Ilyenkor azért bánhatja az ember, hogy véget ért az őszi szezon. Az utolsó mérkőzéseket miként láttad?

,,Ezeket az eredményeket is az erőnlétre tudom visszavezetni, hiszen a bajnokság végére mindenki kiengedett, viszont mi nem vettünk vissza a tempóból. Tudtuk nagyon jól, hogy a többiek hogyan készülnek, de mi csak magunkkal szerettünk volna foglalkozni. Még egyszer mondom, hogy az erőnlét, a játék összeállása, és a támadóink hatékonyságának is köszönhető az, hogy ilyen arányú sikereket értünk el. Valóban kár azért, hogy most a végére lendültünk bele, de majd tavasszal megpróbáljuk ezt folytatni.”

-Jó ránézni a tabellára, hiszen 43 megszerzett ponttal vezetitek az NB2-es bajnokságot. Összeségében az őszi szezont hogyan értékelnéd?

,,Az a meggy a hab tetején, hogy első helyen állunk a bajnokság felénél. Én nagyon élveztem magát a játékrendszert, valamint egy-egy olyan játékelemet, amelyek kijöttek a mérkőzések folyamán, én leginkább azt emelném ki az őszi szezonnal kapcsolatban, hogy amiket gyakoroltunk edzéseken, azok hétről-hétre visszaköszöntek a pályán. Volt, hogy egy nehezebb edzés vagy egy hosszú taktikai gyakorlás nehézséget okozott nekünk a hét folyamán, viszont a hétvégi bajnokikon megvolt a munkának az eredménye.”

fotó: Nyíregyháza Spartacus FC

-Öt ponttal előzitek meg a második ETO-t, de ott van mögöttetek a Szeged, a Vasas és a Kozármisleny is. Szerinted ők lehetnek tavasszal a komoly riválisok a feljutásért vívott harcban?

,,Igen, mivel túl vagyunk a bajnokság felénél, és kezdenek kirajzolódni, hogy melyik az az 5-6 csapat, akik beleszólhatnak ebbe a végső elszámolásba. Lehet hallani, hogy az ETO az nagyon erősít, és ők nagyon komolyan gondolják a feljutást. Ők elengedték a támogatást, és igyekeznek minőségi külföldi labdarúgókra is támaszkodni a fiatal magyar játékosok mellett. A Vasasnak mindig komoly ambíciói vannak, így biztosan szeretnének visszajutni. Még nem annyira indult be a piac, de biztosan fognak még erősíteni. A mi erősségünk a csapatban van, és ez bármelyik játékosnál erősebb. Nekünk az lenne a legnagyobb erősítés, ha ez a csapat együtt tudna maradni tavaszra is, és tudnánk folytatni azt, amit elkezdtünk az ősszel.”

-Manapság azért szóba kerül nálatok az NB1-be való feljutás?

,,Természetesen beszélgetünk róla. Innentől kezdve nem szeretnénk kiengedni a kezünkből ezt a nagy lehetőséget, mivel az hatalmas csalódással érne fel minden Szparihoz kapcsolódó embernek, és személy szerint nekem is nagy fájdalom lenne, ha letaszítanának minket a feljutást érő pozíciókról. Nagyon örülnék annak, ha sikerülne az NB1-ben futballoznom, hiszen ahogy említettem korábbi interjúkban,  aki egyszer megtapasztalta azt a légkört, az szeretne a későbbiekben visszatérni oda. Úgy érzem, hogy nagyon jó úton járunk, de még hátra van a bajnokság második fele. Küzdeni és harcolni fogunk azért, hogy Nyíregyháza újra élvonalbeli klub legyen.”

-A 2013/2014-es szezonban fordult elő utoljára, hogy a Nyíregyháza a másodosztály első helyén állt, ráadásul akkor sikerült bajnoki címmel feljutni. Annak a csapatnak te is a tagja voltál. Milyen hasonlóságokat és különbségeket veszel észre a két csapat között?

 ,,Néha visszagondolok arra az időszakra is, hiszen akkoriban még egy fiatal futballista voltam, aki éppen csak elkezdte bontogatni a szárnyait a felnőtt futballban. Akkoriban én szedtem a labdákat, a bójákat, én vittem az idegenbeli mérkőzésekre a táskákat, hiszen én voltam az egyik legfiatalabb az öltözőben. Nyilván azóta sokat változott a világ, és manapság én vagyok az egyik legrutinosabb tagja a Szparinak. A hasonlóság talán az lehet, hogy akkoriban sem számítottak arra, hogy mi leszünk az elsők, valamint hasonlóan jó csapategységünk volt, mint manapság. Különbség csak annyi, hogy sokat változott a futball és a világ is ezalatt a 10-11 év alatt.”

fotó: Nyíregyháza Spartacus FC


MOL Magyar Kupa

-Térjünk rá egy kicsit a MOL Magyar Kupára, ahol még áll az együttes. Két harmadosztályú csapatot tudtatok búcsúztatni nagy nehézségek árán. Hogyan láttad az eddigi két kupameccset?

,,A Tiszaújváros ellen éppen az eltiltásomat töltöttem, míg a másodikat a kispadról néztem végig. A Dunaföldvár elleni valóban nem volt egyszerű, mivel egy nehéz talajú pályán játszottunk, valamint az ellenfél is egy kulturált futballt vonultatott fel ellenünk, messzire is kellett utaznunk, tehát az egy kicsit speciális mérkőzés volt. Szerencsére a papírforma érvényesült, és ott vagyunk a legjobb 16 között a kupában. Most is egy harmadosztályú csapattal fogunk találkozni a Szentlőrinc személyében. Természetesen nem lehet más a célunk, mint a továbbjutás, de tiszteljük az ellenfelünket, és biztosan nehéz összecsapás lesz.”

-Tavaly még egy osztályban játszottatok a Szentlőrinccel, de ők végül elveszítették az osztályozót. Most a NB3 Dél-Nyugati csoportjában szerepelnek, ráadásul feljutási szándékaik vannak. Milyen csapatra számítasz?

,,Azt tudom, hogy hazai pályán komoly erőt képviselnek, ráadásul a legutóbbi szezonban legyőzték otthon a Diósgyőrt, ami akkoriban komoly fegyverténynek számított. Jól emlékszem, sajnos mi is vereséget szenvedtünk ott, de sikerült visszavágni nekik tavasszal. Az NB3-as mezőnyből egyértelműen kiemelkedik a Szentlőrinc, és szeretnének visszajutni a másodosztályba. Nagy csatát fognak vívni az Iváncsával tavasszal a feljutásért. A tavalyi keretből maradtak páran, valamint sok fiatal labdarúgóval rendelkeznek. A kupában visszavágtak a BVSC-nek, akik a harmadosztályba küldték őket nyáron. Én úgy gondolom, hogy ez egy komoly fegyvertény és komoly tiszteletet érdemelnek egy ilyen eredmény után. Nyilván szeretnénk továbbjutni ott is, de nem lesz egyszerű több szempontból is.”

-Előtte fogtok az ETO-val rangadót vívni. Mennyire szeret rotálni a szakmai stáb az ilyen mérkőzéseken?

,,Azt gondolom, hogy az is erőssége a csapatnak, hogy megvannak azok a játékrendszereink, amelyben egy-egy személy tudja a dolgát, és egy ilyen sorozatterhelésnél nem okozhat problémát egy-egy játékosnak a cseréje. Nyilván ez a szakmai stáb döntése lesz, hogy mennyire szeretnének változtatni a csapaton. Azért még addig sok mérkőzésünk lesz, tehát lehetnek sérültjeink, eltiltottjaink vagy bármi más nehézség, ami az akkori keretet befolyásolhatja. Úgy gondolom, hogy az akkori lehető legjobb állapotban lévő 11 játékos fog a pályára lépni.”

-Szerinted a csapat képes lehet arra, hogy a tavalyi Budafokhoz hasonló eredményt produkáljon a kupában?

,,Amit nekünk nem szabad elkövetnünk, hogy egy Szentlőrincet lenézünk. Szerintem a Budafok is azt használta ki a tavalyi szezon folyamán, hogy lenézték őket, aztán több olyan bravúrt is bemutattak, amivel kupadöntőt tudtak játszani. Jó példa lehet számunkra, hogy nem létezik lehetetlen, és nincs olyan csapat, akit ne lehetne legyőzni. Szerintem lehet arra esélyünk, hogy döntőt játsszunk májusban, de először a Szentlőrincre kell majd koncentrálnunk.”

-Melyik csapat ellen lépnél pályára szívesen?

,,Én szívesen játszanék a Diósgyőr ellen, hiszen azért a DVTK – Szpari mérkőzésnek nagy múltja van, és biztos vagyok benne, hogy kiváló hangulat uralkodna azon a napon, valamint szívesen pályára lépnék a Ferencváros ellen. Azt tudja mindenki, hogy a Fradi az ország legnépszerűbb csapata, ráadásul nemzetközi szinten is egy jegyzett klubról beszélünk, akik mindig komoly célokat tűznek ki, úgyhogy nekik is tudnék örülni a kupában.”

fotó: Nyíregyháza Spartacus FC


A vezetőedző szerepe

-Nyáron érkezett Tímár Krisztián vezetőedző. Milyen edzőnek és személynek tartod őt?

,,Már az elején látszódott rajta, hogy milyen komoly ambíciókkal rendelkező edzőről van szó. Felvázolta az elképzeléseit, a játékrendszereket, a terveket. Látszódott már az elején, hogy vevők vagyunk az új dolgokra, a változásra, amelyet ő vezetett be. Edzőként, egyértelműen egy igazi győzni akaró típus, aki sosem adja fel, és ezt szerette volna átadni mindenkinek, ezt a győztes mentalitást, valamint többször együtt él a játékkal. Emberként is nagyon jó, hiszen a kellő tisztelet mellett, lehet vele bármiről beszélgetni. Egy igazi csupaszív ember, aki él hal a labdarúgásért.”

fotó: Nyíregyháza Spartacus FC

-Mentálisan és fizikálisan is rendbe tette ezt a csapatot. Szerinted ez lehet a siker kulcsa?

,,Valóban, ez lehet a mi sikerünk titka, hogy olyan jó csapategységünk van, mint amikor 2014-ben feljutottunk. A játékosok együtt járnak ebédelni, kávézni, moziba, vásárolni stb. Ő nem csak azt nézi, hogy milyen futballisták vagyunk, hanem az emberi tulajdonságokat is fontosnak tartja. Számtalan alkalommal leül a játékosokkal beszélgetni, és ezek a beszélgetések általában pozitív eredményeket hoznak. Az elején látszódott, hogy ő milyen intenzív játékot szeretne játszani, így ahhoz kellett az erőnlét, amelyet remekül felépített a szezon elejére.”

-Te vagy a csapatkapitány a Szpariban. Rád mekkora szerep hárul most?

,,Én csak most kezdem megérteni az idősebb játékosoknak a szavait, akikkel még az első Szparis korszakom idején futballoztam. Akkoriban nem engedték, hogy egy-egy győzelem után elszálljak magamtól, valamint megkövetelték, hogy minden edzésen keményen dolgozzak, hogy előre tudjak lépni. Manapság nekem ez a feladatom, hogy a fiatalokat bátorítsam, segítsem, neveljem, hogy minél jobb játékosok legyenek a későbbiekben. Próbálok a pályán és az életben jó példával szolgálni nekik.”

fotó: Nyíregyháza Spartacus FC

-Más csapatok szurkolói is elismerően beszélnek a csapat játékáról. Ez mennyire pozitív visszajelzés a számotokra?

,,Ha ez valóban igaz, akkor nyilván nagyon örülünk neki, és örülünk neki, hogy másoknak is tetszik a mutatott játékunk. Ugye, mi ezt a három védős játékot játsszuk, ami miatt sok kritika ért minket, hogy ki fogja a gólokat szerezni, de úgy néz ki, hogy ez az a rendszer, amellyel eredményt lehet elérni. A védelem stabil lábakon áll, míg elől olyan minőségű játékosaink vannak, akik bármikor képesek eldönteni a mérkőzéseket.”


Szurkolók, új stadion

-Ti játékosok érzitek, hogy Nyíregyháza futball lázban van?

,,Egyértelműen érzi mindenki, hogy megmozdult a város ilyen szempontból. Volt olyan, amikor a bevásárlóközpontban, benzinkúton, élményfürdőben vagy itt a karácsonyi vásárban odajött hozzám néhány szurkoló, és beszélgettünk velünk, valamint rengeteg jó kívánságot mondtak nekem és a társaimnak. A barátnőm is meglepődött sokszor, hogy mennyien szeretik itt a városban a futballt, de ezzel én tisztában voltam korábban is, hiszen a Nyíregyháza egy nagy klub, óriási hagyománnyal. A futball az a szurkolókért van. Nagyon szeretnénk, hogy már új stadionban tudjunk játszani a saját közönségünk előtt.”

fotó: Nyíregyháza Spartacus FC

-Ha már szóba került az új stadion, mennyire várod az elkészültét?

,,Szerintem minden Szpari vezető, játékos és szurkoló várja azt, hogy elkészüljön az új Városi Stadion. A játékosok közül mindenki várja, hogy elkészüljön ez a szép létesítmény, köztük én is, hiszen még megéltem a régi stadiont, ahová sok szép emlék köt engem. Megéltem Balmazújvárost, Sényőt és Kisvárdát is, de nekem óriási dolog lenne, ha újra a nyíregyházi stadionban tudnék pályára lépni. A stáb igyekszik kizárni ezt a játékosok fejéből, de természetesen már gondolunk rá.”

-Végezetül mit üzennél a drukkereknek?

,,Köszönjük szépen, hogy elkísérnek minket Balmazújvárosba, illetve idegenbe is, és buzdításokkal a jó eredménybe hajszolnak minket. Bízunk benne, hogy tavasszal is velünk lesznek, hiszen nélkülük nem tartanánk ott, ahol most vagyunk. Egyet megígérhetek, hogy mindent meg fogunk tenni azért, hogy a szezon végén egy jó helyezést érjünk el. Veletek bármire képesek vagyunk!”


Gengeliczki Gergőnek köszönjük szépen, hogy a rendelkezésünkre állt. További sok sikert kívánunk neki és a Nyíregyháza Spartacus FC-nek is!