Megvan a Tiszakécske új másodedzője, de távozik a rutinos támadó

A Tiszakécske előző másodedzője Kitl József, távozott a klubtól, az ő helyét pedig a UEFA B licences végzettséggel rendelkező Dobi Róbert veszi át.

Dobi Róbert bemutatkozása: „Figyelemmel kísértem a tiszakécskei labdarúgás történéseit a korábbi kötődésem miatt. A jelenlegi szakmai vezetésben is vannak többen, akikkel dolgoztunk már együtt. Miután itt sor került a másodedző távozására, Klausz László kérésére csatlakoztam a stábhoz. Rendezett hátterű klubhoz érkeztem, ahol minden feltétel adott céljaink eléréséhez. UEFA B licence-es edzői végzettséggel rendelkezem. Az elmúlt időszakban sportvezetőként dolgoztam Gyulán, ezt a munkámat a jövőben is megtartom, hiszen a két feladat összeegyeztethető.”

Mindazonáltal rossz híreket is olvashattak reggel a tiszakécskeiek. Rutinos támadójuk Kalmár Ferenc közös megegyezéssel elhagyja a klubot. Mindez a labdarúgó komoly sérülésének „köszönhető”. Kalmár fél éven keresztül sérült volt, és nemrég született meg a döntés a felek között, miszerint Kalmár nem a Tiszakécskében folytatja, mivel bizonytalan, hogy mikor térhetne vissza. Sokat köszönhet neki a Tiszakécske, 145 tétmérkőzésen 83 gólt termelt a csapatnak.

Kép: Tiszakécskei LC