Megőrizte jó formáját az NBII egyik búcsúzója Csákváron is: VIDEÓ

Az már korábban biztossá vált, hogy a Tiszakécskei LC csapata kiesik az NBII-ből. A TLC Vas László vezetésével az első 3 fordulóban veretlen maradt, októbertől pedig jött egy 15 meccses nyeretlenségi hullám, amit egy nem várt siker tört meg Szegeden. A Tiszakécske ezután még két olyan vereséget szenvedett el, amelyek megpecsételték sorsukat, kikaptak a Mosonmagyaróvártól és a Pécstől is, így az sem segített Balogh Pál legénységén, hogy 6 veretlenül megvívott bajnokival zárták az évadot.

A Csákvár-Tiszakécske mérkőzés első lehetőségére egy teljes percet sem kellett várni, Nahirnij kapásból lőtt mellé 19 méterről. A másik oldalon a Tiszakécske is közel járt a gólhoz: Grünwald beadását Bertus át tudta venni a tizenhatoson belül, nagy erejű lövését Perczel a felső lécre tolta. Ezután a hazaiak percei következtek: előbb Tamás lőtt mellé, majd Yablonskiy lövését fogta Kiss.

A 27. percben jött az első gól, a volt csákvári Torvund Alexander szerzett labdát, beadását Kocsis Dominik lőtte a kapuba (0-1). Még a félidő vége előtt egyenlítettek a hazaiak, Nagy Zoárd birkózta le ellenfelét és egyenlített ki (1-1).

kép: Tiszakécskei LC

A második félidő elején Perczel mutatott be nagy védést Bencze Márk ziccerénél, a másik oldalon pedig Nagy Zoárd lőtte telibe a kapufát. A 68. percben Bertus balról adott be, Szőr Levente megcsúsztatta a labdát és visszaszerezte a vezetést a Tiszakécske.

Az eredmény a végére már nem változott, a Tiszakécske 2-1-re nyert Csákváron és a 16. helyen végzett, míg a Csákvár a 12. lett a bajnokságban.

Csákvár 1-2 Tiszakécske (Nagy Z. 45', ill.: Torvund 27', Szőr 68')

CSÁKVÁR: Perczel – Murka, Karacs (Babós, 60.), Gregor Z. (Szalai P., 75.), Nahirnij – Major M. (Farkas A., 58.), Mészáros D., Szakály D. – Tamás N., Nagy Z. (Simon A., 60.), Jablonszkij (Fejős, 58.). Vezetőedző: Tóth Balázs
TISZAKÉCSKE: Kiss Á. – Lehoczky, Viczián, Grünwald – Kocsis D. (Krivocjuk, 89.), Bencze (Czékus, 82.), Szőr, Bertus (Szekér, 89.), Balázs B. – Torvund (Takács T., 89.), Vajda R. (Gyurján, 63.). Vezetőedző: Balogh Pál

Nézőszám: 400