Kuznyecov Szergej: Lesz mit elemezni az edzőknek! – Felkészülési mérkőzés: VFL Bochum – DVTK 0-3 (0-2)

VFL Bochum – DVTK 0-3 (0-2)

La Línea de la Concepción, Estadio Municipal Ciudad de La Línea, 50 néző. Játékvezető: Jorge Gonzalez Sanchez (Pedro Sanchez Alcantara, Rafael Barea Torralba).
Bochum: Marko Johansson – Cristian Gamboa, Erhan Mašovic, Dominique Heintz, Konstantinos Stafylidis – Pierre Kunde, Jacek Goralski, Patrick Osterhage – Simon Zoller, Silvère Ganvoula, Gerrit Holtmann. Vezetőedző: Thomas Letsch.
DVTK 1. félidő: Branislav Danilović – Csirmaz István, Szatmári Csaba, Bárdos Bence, Bokros Szilárd – Lőrinczy Attila, Bényei Ágoston, Bertus Lajos – Gera Dániel, Caio Da Cruz, Lukács Dániel. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.
DVTK 2. félidő: Senkó Zsombor – Farkas Dániel, Viczián Ádám, Szűcs Kornél, Medgyes Sinan – Koman Vladimir, Cseke Benjámin, Radics Márton (Illés Bálint, 82.) – Jeremie Obounet (Papp Marcell, 82.), Könyves Norbert, Jurek Gábor. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.

Gólszerzők: Bárdos Bence a 14., Lukács Dániel a 45., Jurek Gábor a 79. percben.

Kuznyecov Szergej: A felkészülési mérkőzésen az a legfontosabb, hogy fel tudjuk mérni, hol tartunk, és milyen területen kell még fejlődni. Ezért szerettem volna erős ellenfelek ellen pályára küldeni a csapatot. A srácok most megtapasztalták, milyen sebességgel és milyen agresszivitással játszanak a magas szintű csapatok. Nagyon örülök annak, hogy fegyelmezetten és szervezetten játszottunk. Az első félidőben több helyzetet alakítottunk ki, és nagyobb is lehetett volna a különbség, mert semmit nem engedtünk az ellenfélnek. Előzetesen úgy terveztük, hogy félidőben teljes sort cserélünk, mert hétfőtől szerdáig napi két edzéssel, plusz konditermi munkával készültünk, ezért fáradtak a srácok, valamint az volt a cél, hogy mindenki kapjon terhelést. A második félidőben kicsivel nehezebb volt, mert a német csapat szeretett volna szépíteni, és nagy erőket mozgósított ennek érdekében. A félidő közepe felé ez a csapat is felvette a mérkőzés sebességét, és összességében jól nézett ki a második félidő is, és egy harmadik gólt is sikerült lőni. Ebben a játékrészben nem alakítottunk ki olyan sok lehetőséget, míg az ellenfél több helyzetet is kidolgozott, de nagyon hasznosak tartom a találkozót. Lesz mit elemezni az edzőknek!

Videók: Diósgyőri VTK