Kovácsik Ádám már az ETO FC játékosa

Székesfehérvárról igazolt rutinos kapust az ETO, Kovácsik Ádám személyében aki talán az első igazán nagy igazolás Győrött a nyáron. Mint az ismert Kovácsik a Bernd Storck éra alatt meghívót kapott a válogatottba, és pályára is lépett Luxemburg ellen egy felkészülési mérkőzésen. Az ETO új szerzeménye előreláthólag 2023-ig marad Győrben.

Kép: ETO FC

Kovácsik Ádám: A sérülésem után kevesebbet tudtam védeni, most újra játékba szeretnék lendülni. Szeretném minél jobb helyezéshez segíteni az ETO-t, ami egy nagyon patinás, nagy múltú egyesület. Egy komoly kihívás lesz ez nekem, meg szeretném mutatni, hogy ugyanolyan teljesítményre vagyok képes, mint a sérülésem előtt. Ha ez sikerül, remélem itt is meg fognak szeretni, és együtt érhetünk el sikereket.

Tímár Krisztián: Nagyon örülök, hogy Kovácsik Ádámot sikerült leigazolnunk, véleményem szerint a csapatnak nagy erőssége lehet. A sérülése előtt válogatott kerettag volt, a Fehérvárral nemzetközi kupában is szerepelt, úgy gondolom, olyan stabilitást adhat az együttesnek, ami nagyon fontos lesz számunkra a szezon során.