Ismert a Tiszakécske első edzőmérkőzése, szinte összeállt a Budafoké is

A mai napon az MTK mérkőzésével elrajtolt a 2024-es téli felkészülési időszak. Az NBII-esek csapatok számára a jövőhéten indulnak a tesztmérkőzések, viszont néhány klub még várhatóan csak a hét elején közli a pontos menetrendet.

A Budafok a játékoskeretét illetően már a héten adott ki közleményt, a felkészülési programjukat viszont más klubok bejegyzéseiből tudtuk összerakni. Jelenleg 4 Budafok-meccs ismert, de az sem kizárt, hogy többet játszik a BMTE. Az biztos, hogy 1 hét múlva az Eger ellen indítják az évet Erős Gábor tanítványai, majd a mezőkövesdi edzőtábor után Mosonmagyaróváron tartják a főpróbát.

A Budafok eddig ismert felkészülési programja:

Január 13. Eger-Budafok

Január 17. Mezőkövesd-Budafok

Január 20. Kazincbarcika-Budafok

Január 28. Mosonmagyaróvár-Budafok

A Tiszakécske sem tette közzé a menetrendjét, ám a felkészülés edzőváltással (Toldi Gábor helyett Kis Károly) és egy új igazolással (Takács Tamás) elkezdődött. A Kisvárda mai írásából azonban kiderült, hogy a várdaiak második csapata a Tiszakécske ellen játszik felkészülési mérkőzést január 13-án. Ez azért is pikáns, mivel februárban Tiszakécske-Kisvárda mérkőzést rendeznek a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, de akkor már az NBI-es gárdával néznek szembe a kécskeiek.

A Tiszakécske eddig ismert felkészülési mérkőzései:

Január 13. Tiszakécske-Kisvárda II.

Január 17. Kazincbarcika-Tiszakécske (Mezőkövesd)