Így nyert Barcikán a Nyíregyháza: VIDEÓ

A Kolorcity Kazincbarcika vendége volt a listavezető Nyíregyháza a 28. fordulóban az NBII-ben.

A vendégek kezdtek aktívabban, az első 20 percben Beke előtt adódtak lehetőségek a gólszerzésre. A 33. percben remek gólt lőtt a Nyíregyháza, Beke sarokkal ugratta ki Nagy Dominikot, aki visszatette Beke elé a labdát és az első lövés még nem, a második viszont utat talált a kapuba, ezzel került előnybe a Nyíregyháza.

A második félidő is vendég lehetőséggel indult, Temesvári fejese ment kapufára, az 57. percben pedig Beke lövését vágták ki a vonalról. Ezután a Barcika pillanatai következtek: előbb Kurdics, majd Heil közeli lehetőségét fogta Dala. A hajrában Vida zárhatta volna le a meccset Tóth kapus hibája után, de mellé lőtt, majd Novák Csanád ziccerét fogta a barcikai hálóőr, így a Nyíregyháza akárcsak ősszel, most is 1-0-ra győzte le a Kazincbarcikát.

A Nyíregyháza előnye 10 pontra nőtt az ETO-val szemben, a Vasas azonban csak hétfőn játszik, de minimum 7 pontos előnyük lesz most szombati ellenfelükkel szemben Tímár Krisztiánéknak.

Kazincbarcika 0-1 Nyíregyháza (Beke 33′)

KAZINCBARCIKA: Tóth B. – Ternován (Ádám F., 60.), Heil, Süttő, Kotula – Varga J. (Dobozi, 77.) – Pinte P., Csatári, Kártik (Szabó B., 60.), Pekár L. (Kurdics, 60.) – Pethő B. Vezetőedző: Csábi József
NYÍREGYHÁZA: Dala – Baki, Alaxai, Temesvári – Sigér Á., Kesztyűs B., Nagy D., Nagy B., Gresó (Vida K., 74.) – Beke P. (Novák Cs., 67.), Kovácsréti. Vezetőedző: Tímár Krisztián

Nézőszám: 900 néző