HIVATALOS: Erős Gábor állásába került a BVSC elleni vereség

2-1-es vereséget szenvedett a Budafoki MTE együttese a BVSC-Zugló otthonában a Merkantil Bank Liga NB2 21. fordulójának egyik vasárnapi mérkőzésén. Néhány órával a mérkőzés után a fővárosi piros-fekete klub a hivatalos oldalán jelentette be, hogy közös megegyezéssel távozik a vezetőedzői pozícióból Erős Gábor.

fotó: Budafoki MTE

Erős Gábor tavaly nyáron érkezett Budafokra, méghozzá Mátyus János helyére, aki a legutóbbi idényben a MOL Magyar Kupa döntőjéig vezette a fővárosiakat. A 43 éves szakemberrel jól kezdett a csapat, hiszen 5 forduló után 4 győzelem és 1 döntetlen állt a nevük mellett. Ezután egy hullámzó spirálba kerültek bele, hol kikaptak, hol nyertek a XXII. kerületiek.

A tavaszi szezonban négy mérkőzést játszottak, amelyek közül csak a Vasas ellen tudtak pontot szerezni, míg a másik három találkozón vereséget szenvedtek, így most már ott vannak a veszélyzóna közelében. Vélhetően az eredménytelenség miatt megköszönték Erős Gábor eddigi munkáját, aki összesen 23 tétmérkőzésen irányította a budafoki csapatot, amelyeken 7 győzelem, 5 döntetlen és 11 vereség volt a mérlege.

fotó: Budafoki MTE

A Merkantil Bank Liga NB2 14. helyén álló budafoki klub hivatalos közleményében jelezte, hogy az új vezetőedző személyéről a későbbiekben lesz döntés.