Győzelemmel debütált Jeney Gyula a Siófok kispadján: VIDEÓ

Dragan Vukmir távozása után Jeney Gyula lett a BFC Siófok vezetőedzője, aki győzelemmel debütált a BVSC-Zugló elleni kiesési rangadón.

kép: BFC Siófok

Az első lehetőség a hazaiak előtt adódott, Németh lövése megpattant Hesz lábán, így fogta Csenterics a lehetőséget. A túloldalon Mitrovic lövését rúgta ki Hegedűs a kapu torkából. A második félidő távoli zuglói lövésekkel indult, majd a 60. percben a másik oldalon Németh került a földre és tizenegyest kapott a Siófok. A büntetőt Kitl Miklós értékesítette, ezzel előnybe került a Balaton-parti gárda. Kitl akár duplázhatott is volna, ám Csenterics védte a léc alá tartó lövését. A BVSC a hajrában ment az egyenlítésért, Nwachukwu éles szögból érkező labdáját Hutvágner ütötte ki szögletre, a 90. percben pedig Hidi fejelt mellé.

Jeney Gyula győzelemmel debütált a Siófok kispadján, amely így 4 pontra a bennmaradástól 5 fordulóval a vége előtt, a BVSC pedig maradt kiesőhelyen, de nekik csak 1 pont a hátrányuk.

BFC Siófok 1-0 BVSC-Zugló (Kitl 61′)

SIÓFOK: Hutvágner – Major G., Hegedűs J., Posztobányi (Csató M., 90+3.), Varga B. – Varjas Z., Kitl M. – Dénes, Gyurkits, Szedlár (László D., 63.) – Németh B. (Balogh B., 80.). Vezetőedző: Jeney Gyula
BVSC-ZUGLÓ: Csenterics – Benkő-Bíró, Vinícius, Hesz, Király Á. – Tóth K. (Csősz R., 84.), Hidi P. – Mucsányi (Nwachukwu, 63.), Mitrovics, Kelemen P. – Bacsa P. (Tóth L., 84.). Vezetőedző: Szekeres Tamás

Nézőszám: 250