Elképesztő fordulatok, az MTE hétgólos meccsen verte a Soroksárt: VIDEÓ

A Soroksár a már kiesett Mosonmagyaróvárt fogadta a 31. fordulóban.

A Soroksárt hidegzuhany érte az első 5 percben: a második percben Illés könnyedén ment át a soroksári védőkön és értékesítette a ziccert, majd az 5. percben egy szöglet utáni fejes Lovrencsicsről Deák elé csorgott, aki kettőre növelte az MTE előnyét.

A 7. percben szépíthettek volna a hazaiak, Kékesi azonban fölé lőtt, majd 12 perccel később Gálfi lövését tolta fölé Slakta. A 39. percben egy szabadrúgás után Kékesi fejelte le a labdát Gálfinak, aki szépített (1-2). A második félidőben jobban kezdett a Soroksár, Kaján Norbert az 56. percben egy szóló után volt eredményes (2-2). A gólt követően is záporoztak a soroksári lehetőségek, de Slakta állta a sarat. A 68. percben a gól után először talált kaput az MTE, de Mergl könnyedén fogta Kapornai lövését. A 76. percben Dragóner lövését védte Slakta, két perccel később Slakta kibokszolt labdáját Gálfi lőtte fölé, Lovrencsics fejesét pedig szintén fogta Slakta.

A 80. perc után indultak be igazán az események, Kapornai cselezett be balról, majd a lövése a kapufáról Kékesire vágódott, onnan pedig a hálóba, így újra vezetett a Mosonmagyaróvár. A Soroksár kisebb helyzetekig eljutott, de a kitámadást megbosszulta a Mosonmagyaróvár, egy szép ellentámadás után Szabó Bence értékesítette a ziccert (2-4). A Soroksár gyorsan tudott szépíteni, Lovrencsics harcolt ki egy tizenegyest és értékesítette is azt (3-4). Több helyzet már nem volt, eseménydús meccsen nyert Soroksáron a Mosonmagyaróvár.

Soroksár 3-4 Mosonmagyaróvár (Gálfi 39', Kaján 56', Lovrencsics 88', ill.: Illés 2', Deák 5', Kékesi öngól 81', Szabó 86')

SOROKSÁR: Mergl – Kaján, Say (Borbély B., 86.), Kékesi, Vincze Á. – Vass Á., Németh E. (Korozmán, a szünetben) – Varga Z. (Varga I., 72.), Köböl (Dragóner F., a szünetben), Gálfi (Dobos, 82.) – Lovrencsics B. Vezetőedző: Lipcsei Péter
MOSONMAGYARÓVÁR: Slakta – Radics, Czingráber, Deák I., Horváth K. – Végső, Kapornai – Csóka D., Illés D. (Szendeff, 62.), Szabó B. (Papp L., 90+5.) – Puhtyejev. Vezetőedző: Nagy Ádám

Nézőszám: 300