Benyújtotta lemondását a Haladás ügyvezetője

A pénteki nap folyamán benyújtotta lemondását a labdarúgó Merkantil Bank Liga NB2-ben szereplő Szombathelyi Haladás ügyvezetője, Szántó Erzsébet. Az ügyvezető a döntéséről levélben tájékoztatta a tulajdonosokat és a felügyelő bizottságot. A Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. rendes taggyűlését 2024. május 28-ra tűzték ki, az ügyvezetői feladatokat Szántó Erzsébet addig ellátja.

fotó: Szombathelyi Haladás

,,Hivatalosan a Taggyűlésen fogadhatják el az ügyvezető lemondását, illetve ekkor kerülhet sor utódjának megválasztására. Emellett tárgyalni fogják még a Társasági szerződés, valamint a képviselet és cégjegyzés módjának módosítását. A májusi Taggyűlésen emellett megtárgyalják a Társaság pénzügyi, gazdasági, sportszakmai helyzetét, valamint ezzel kapcsolatban a szükséges döntéseket is meghozhatják.”áll a szombathelyi klub hivatalos közleményében.

Szintén egy pénteki hír a vasi együttessel kapcsolatban, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Licencadó Bizottsága másodjára is elutasította a klub kérelmét. Az indoklás szerint a vasi klub nem felel meg a hatályos klublicenc eljárás vonatkozó pénzügyi előírásainak. A Bizottság döntése ellen fellebbezést 8 napon belül lehet benyújtani.