Bekker Roland személyében balhátvéddel erősített az ETO

Bekker Roland tavaly nyár óta szabadúszó volt, de ma ez megváltozott, biztossá vált, hogy leigazolja őt az ETO. A 21 éves védő legutóbbi csapata a harmadosztályú III. Kerületi TVE volt, ott egyébként alapembernek számított. Az utánpótláscsapatai között találhatjuk a Fradit, a Videotont és a német Borussia Mönchengladbachot is. Előreláthatólag nyárig marad Győrben.

Kép: ETO FC

Bekker Roland: Sajnos az utóbbi időben nem volt csapatom, és kerestük a számomra megfelelő klubot. Szerencsére jött egy lehetőség az ETO-tól, hogy megnéznének próbajáték keretében. Mindenképpen szerettem volna élni ezzel, és szerencsére olyan teljesítményt nyújtottam, ami tetszett a vezetőknek és az edzőknek. Elég gyorsan meg tudtunk egyezni, innentől már csak arra koncentrálok, hogy beverekedjem magam a csapatba, és minél sikeresebbek legyünk együtt.

Köteles László (sportigazgató): Rolandot már korábbról ismertem, az U17-es válogatottal Dublinban kiharcolta a brazíliai világbajnokságra való kijutást. Jelen voltam ezen a tornán, láttam őket játszani, tehát tisztában vagyok a képességeivel. Tehetséges, motivált, komoly karakterrel rendelkező játékosról van szó, emellett nagyon fontos, hogy három évet eltöltött a Borussia Mönchengladbachnál, ahova teljesítmény nélkül nem lehet oda kerülni. Amikor megtudtam, hogy szabadon igazolható, meghívtuk próbajátékra, aminek során jó benyomást tett a vezetőségre és a szakmai stábra. Jelenleg a csapatunknál egy balhátvéd van mindössze, Csontos Dominik személyében. Az a célunk, hogy minden poszton versenyhelyzetet alakítsunk ki, ez jót fog tenni az együttesnek és a játékosoknak is