„Az eredmény nem rossz, de még sok munka van előttünk” Kuznyecov Szergej értékelte a III. Kerületi TVE elleni győzelmet

A MOL Magyar Kupa 3. fordulójában Zuglóba, a Kerület ideiglenes otthonába látogatott az NB1-es Diósgyőri VTK csapata. A 25. percben már 3-0-ra vezettek a fekete mezes vendégek, de nem sokkal később Buda Péter hatalmas góljával szépítettek az óbudiak. Tovább azonban nem tudtak kapaszkodni a fővárosiak az első játékrészben, így 3-1-es miskolci előnnyel vonultak pihenőre a felek. Ismét bebizonyosodott, hogy Kuznyecov Szergej milyen nagyszerű vezetőedző, hiszen bár az első félidőben 3-0-s állásnál belealudt a mérkőzésbe a DVTK, ehhez képest mintha egy teljesen más csapat futott volna ki a második félidőre. Az 50. percben már 3 gólos volt a különbség, majd igyekezett ezt még tovább növelni a miskolci gárda. A 78. percben egy szöglet után Papp fejelt a saját kapujába, ezzel pedig már 5-1 volt az állás a Diósgyőr javára. Bár a 84. percben egy szépen végig vitt támadást követően betalált a Kerület, nem sokkal a vége előtt Lukács beállította a 6-2-es végeredményt.

Kép: DVTK


III. Kerületi TVE – Diósgyőri VTK 2-6 (1-3)

Budapest, BVSC Stadion, 850 néző. Játékvezető: DERDÁK Marcell (SZALAI Dániel, ORSZÁG Péter).

III. Kerület: HAJAGOS Tamás – MARQUES-AIROSA Patrik, KULCSÁR Dávid, ERDEI Gábor, PAPP Máté, VANKÓ Imre – BORBÉLY Bence, CSESZNEKI Richárd, BUDA Péter – BARTOS Julián, LAPU Andor. Vezetőedző: HARMATI Tamás.
DVTK: Branislav DANILOVIĆ – GERA Dániel, HOLDAMPF Gergő, BÁRDOS Bence, Bitok STEPHEN – Francisco FEUILLASSIER, Alexander VALLEJO, Rudi POŽEG VANCAŠ – PERNAMBUCO, Marin JURINA, Elton ACOLATSE. Vezetőedző: KUZNYECOV Szergej.
Gólszerzők: Francisco FEUILLASSIER (0-1) az 5., Elton ACOLATSE (0-2) a 17., PERNAMBUCO (0-3) a 25., BUDA Péter (1-3) a 37., Marin JURINA (1-4) a 49., PAPP Máté (öngól, 1-5), ZÁMBÓ Márton (2-5) a 85., LUKÁCS Dániel (2-6) a 88. percben.

(dvtk.eu)


A mérkőzést követően a vezetőedzők értékelték a látottakat:

Videó: III. Kerületi TVE